Alarm hjem

 

Det er vigtigt at få en alarm hjem til, da der cirka hvert 11. minut bliver begået et indbrud i Danmark, og desværre er der intet, der tyder på, at indbrudsraten falder i fremtiden - tværtimod! Derfor gør du klogt i at investere i en alarm hjem til, der beskytter din bolig 24 timer i døgnet.

 

Alarm hjem - billig og brugervenlig!

 

Med en alarm hjem til fra SikkertHjem, kan du gøre brug af den smarte delsikringsfunktion. På den måde kan du aktivere din alarm i dele af hjemmet - for eksempel i underetagen, så du frit kan bevæge dig rundt på overetagen. Vores alarm hjem til er også intelligent nok til kende forskel på husdyr og tyve. Alle husdyr under 15 kilo kan frit bevæge sig rundt, selvom alarmen er aktiveret.

 

Leder du efter en billig alarm hjem til?

 

Der er mange fordele ved at handle din alarm hjem til hos SikkertHjem. Udover at du kan få en alarm hjem til for KUN 99 kr. om måneden, så har vi også dag til dag levering, fri returfragt og gratis levering ved køb over 750 kr. Ja, bedre og billigere bliver det simpelthen ikke. Slå til nu - bestil alarm hjem til fra SikkertHjem og få den leveret allerede i morgen.

Alarmer til hjemmet – vælg en af vores komplette pakker

Vi har et stort udvalg af alarmer til hjemmet. Vælg en af de komplette pakker i vores webshop og modtag markedets sikreste alarmer til hjemmet. Beskyt lejligheden eller villaen med vores billige alarmer til hjemmet.

 

Alarm hjem - SikkertHjem