Alarm med kamera


Hos SikkertHjem™ har du mulighed for at kombinere din S6evo™ alarm med HD Wi-Fi SmartCams til både inden- og udendørs brug.

 

Vores SmartCams har både live stream, foto og videooptagelser i superklar HD. En kort videooptagelse af hændelser vil være tilgængelig direkte fra S6evo™ appen, samt har du mulighed at isætte et microSD kort. Her bliver dine videoer og billeder gemt til sikring i tilfælde af indbrud. 


Du kan finde S6evo™ Indendørs SmartCam ved at klikke HER


Du kan finde S6evo™ Udendørs SmartCam ved at klikke HER

 

En alarm med kamera fra SikkertHjem™ bygger på den nyeste teknologi, hvilket giver dig ultimativ beskyttelse af dit hjem. Skulle uheldet være ude, kan du være sikker på, at din alarm med kamera sikrer dig en knivskarp billedkvalitet.

 

Søger du en alarm med kamera til en billig pris


Når du investerer i en alarm med kamera fra SikkertHjem™, er du med til at skabe tryghed for dig og din familie. Vores produkt er gennemtestet, hvilket sikrer dig den bedste beskyttelse.


Du finder alle vores alarmpakker ved at klikke HER

SmartCams og andert tilbehør skal købes seperat ved siden af selve alarmpakken. 

 

Du vælger selv, hvilken alarm der er bedst til netop dine behov. Herefter har du mulighed for at udvide S6evo™ alarmen med både vores SmartCams til både inden- og udendørsbrug, SmartBulb, vibrationssensorer, bevægelsessensorer og meget mere.

 

Alt vores tilbehør til S6evo™ finder du ved at klikke HER