Alarm med kamera


Hos SikkertHjemTM har du mulighed for at kombinere din S6evoTM alarm med HD Wi-Fi SmartCams til både inden- og udendørs brug.

 

Vores SmartCams har både live stream, foto og videooptagelser i superklar HD. En kort videooptagelse af hændelser vil være tilgængelig direkte fra S6evoTm appen, samt har du mulighed at isætte et microSD kort. Her kan du gemme dine foto og videooptagelser, og overfører dem direkte til din PC eller MAC.

 

En alarm med kamera fra SikkertHjemTM bygger på den nyeste teknologi, hvilket giver dig ultimativ beskyttelse af dit hjem. Skulle uheldet være ude, kan du være sikker på, at din alarm med kamera sikrer dig en knivskarp billedkvalitet.

 

Søger du en alarm med kamera til en billig pris


Når du investerer i en alarm med kamera fra SikkertHjemTM, er du med til at skabe tryghed for dig og din familie. Vores produkt er gennemtestet, hvilket sikrer dig den bedste beskyttelse.

 

Du vælger selv, hvilken alarm der er bedst til netop dine behov. Herefter har du mulighed for at udvide S6evoTM alarmen med både vores SmartCams til både inden- og udendørsbrug, SmartBulb, vibrationssensorer, bevægelsessensorer og meget mere.

 

Du finder alt vores tilbehør her.