Alarm med kamera

 

NU kan du totalsikre dit hjem med en alarm med kamera fra SikkertHjem - det har aldrig været nemmere, bedre eller billigere. En alarm med kamera vil øge sikkerheden og trygheden i dit hjem. Har du én gang været udsat for indbrud, ved du, at det ikke kun er de materielle ting, der forsvinder - det samme gør følelsen af tryghed. En alarm med kamera kan være med til at genskabe tryghedsfølelsen og give dig ro i maven, både når du er hjemme og på farten.

 

Markedets førende alarm med kamera

 

En alarm med kamera giver dig øjne og ører i dit hjem, selv når du ikke er fysisk til stede. En alarm med kamera fra SikkertHjem bygger på den nyeste teknologi, hvilket giver dig den ultimative beskyttelse af dit hjem. Skulle uheldet mod forventning være ude, kan du være sikker på, at din alarm med kamera sikrer dig en knivskarp billedkvalitet, så du i samarbejde med politiet hurtigt kan identificere gerningsmanden. Optagelserne kan bruges som bevismateriale både over for politiet og forsikringsselskabet.

 

Søger du en alarm med kamera til en billig pris?

 

Når du investerer i en alarm med kamera fra Sikkerthjem, får du markedets absolut bedste og billigste alarm. Vores produkt er gennemtestet, hvilket sikrer dig den bedste beskyttelse. Gå ikke på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Gør tyven arbejdsløs - få en alarm med kamera fra SikkertHjem. Bestil i dag og få den leveret i morgen!

 

Detektoralarm eller komplet system


Vores tyverialarm med kamera fås i to varianter. Du kan enten vælge en tyverialarm med kamera og bevægelsesdetektor eller et komplet kamerasystem. Begge modeller sikrer dig markedets bedste tyverialarm med kamera.   

 

GSM alarm med kamera


Er du træt af ustabile fastnetsystemer? Når du vælger vores GSM alarm med kamera, får du et system, du kan stole på. En GSM alarm med kamera kører over mobilnetværket, hvilket forhindrer tyve i at sabotere systemet. Køb din billige GSM alarm med kamera her.

 

Alarm med kamera - SikkertHjem