Alarm til båd

 

Billig og effektiv sikring af din båd 

 

Flere og flere havne og bådejere oplever problemer med indbrud i bådene der ligger til. Problemet er desværre støt stigende, og alarmsikring af sin båd kan derfor være en rigtig god ide.

 

Trods navngivningen af vores alarmpakker, er de alle yderst egnede til sikring af både og skibe. Et alarmsystem fra SikkertHjem har flere fordele, der gør det mere egnet til sikring af både og skibe end mange andre alarmer på markedet.


Her er blot nogle få eksempler på, hvorfor en Sikkerthjem alarm er yderst egnet til sikring af dit fartøj:

 

• Danmarks laveste pris: SikkertHjem har Danmarks absolut laveste priser, med garanti. Et alarmsystem fra SikkertHjem er derfor en prisbillig løsning til sikring af din båd eller skib.

 

• Direkte besked til dig og dit nabohjælp-netværk ved indbrud: Med SikkertHjems nabohjælp, får du og 4 naboer, venner eller familiemedlemmer direkte besked via SMS, hvis uheldet skulle være ude. Dette sikre at I kan reagerer langt hurtigere, end hvis I skulle vente på en vagt ankom.

 

• Totalsikring af fartøjet: Alle alarmer fra SikkertHjem kan tilpasses helt efter dine ønsker. Du kan f.eks. tilkoble en røgalarm til dit system og derved få direkte besked ved brand og røgudvikling.