Alarm til sommerhus

 

Billig og intelligent sikring af dit sommerhus

Alarm til sommerhuset kan være en rigtig god investering. Med vores S6evo™ alarmsystem har du mulighed for at følge med hvad der sker i og omkring dit sommerhus.  

 

Et S6evo™ alarmsystem fra SikkertHjem™ har flere fordele, der gør det egnet til sikring af dit sommerhus. 

 

En af dem er direkte besked til dig og dit nabo-fællesskab ved indbrud, kan I reagere langt hurtigere, end hvis I skulle vente på en vagt ankom til stedet.

 

En anden er, at systemet kan tilkobles forskelligt udstyr. Du kan tilpasse alarmsystemet helt efter dine ønsker. Du kan f.eks. tilkoble en røgalarm til dit system og derved få direkte besked ved brand og røgudvikling. Du har også mulighed for at tilføje vores SmartBulb, som er pæren der kan kontrollere din belysning. Eller inden- og udendørs kamera, hvor du kan live streame og følge med i omgivelserne både inde og ude i sommerhuset.

 

Med et S6evo™ alarmsystem fra SikkertHjem™, kan du sidde hjemmefra og holde øje med dit sommerhus.

 

Skulle der ikke være internet i dit sommerhus, har vi også en løsning på dette. 

 

Her kan du vælge vores S5-Touch™ alarmsystem som er GSM baseret. Det styres via GSM og sms´er . Her har du mulighed for at tilføje op til 4 personer i dit netværk, som vil få besked, hvis alarmen aktiveres. Du vil altså få en hurtigere reaktionstid, end hvis en vagt skulle tilkaldes. 

 

Vores S5-Touch™ kan også udvides og tilpasses efter dine behov. Det er kun op til dig, hvor godt du vil have dit sommerhus beskyttet.