Når du investerer i et alarmsystem, investerer du i din egen, din families og dit hjems sikkerhed. Alarmsystemer fås både med og uden kameraovervågning. Et kamera er nemlig ikke nødvendigt for, at et alarmsystem fungerer, som det skal, men det kan være en god tilføjelse, som for mange giver ekstra sikkerhed. 


Hvorfor vælge et alarmsystem med kamera? 

Et alarmsystem med kamera har flere fordele. For det første giver det dig mulighed for at følge med i, hvad der sker i dit hjem, hvis alarmen går, uanset hvor i verden du befinder dig. Du kan nemlig se optagelserne direkte på din smartphone. 


For det andet kan videooptagelsen fungere som bevismateriale over for politi og forsikringsselskab, så du ikke er afhængig af, at du selv eller en nabo skal verificere indbruddet. På samme måde kan optagelserne blive den afgørende faktor for, om indbrudstyvene bliver fundet af politiet eller ej. 


Kameraet har også en præventiv effekt på indbrud, eftersom kameraet kan skræmme indbrudstyven væk, når vedkommende får øje på det. 


Sådan fungerer et alarmsystem med kamera

Når du køber et S6evoTm alarmsystem hos SikkertHjem, har du mulighed for at kombinere alarmen med HD Wi-Fi SmartCams. Hos os kan du selv vælge, om du vil have et alarmsystem med kamera eller ej, så du kan få det alarmsystem, der passer bedst til dine behov. 


Skulle uheldet være ude, vil du kunne se en videooptagelse af hændelsen direkte fra S6evoTM appen. Du har også mulighed for at indsætte et microSD kort, så du kan gemme dine fotos og videooptagelser og overføre dem direkte til din PC eller MAC. Det kan være nyttigt, hvis optagelserne skal bruges i forbindelse med en politianmeldelse eller forsikringssag. 


Alarmsystem med kamera indendørs og udendørs

Vi har overvågningskameraer, som kan bruges både ude og inde, så du kan finde det, der passer bedst til dit hjem.  


Med et udendørs kamera vil du modtage videooptagelser, hvis indbrudstyven er udenfor dit hus. Du kan her se, hvis vedkommende står og forsøger at åbne dør eller vinduer. Forhåbentlig kan du her se, at indbrudstyven opgiver, fordi vedkommende ser kameraet og derfor flygter. Og skulle du ikke selv vågne af det, vil dit overvågningskamera give dig besked om, at der har været ubudne gæster. 


Med et indendørs kamera får du optagelser af indbrudstyven, hvis uheldet skulle være ude. Du kan se, hvordan indbruddet er sket, og du kan give optagelserne til politiet, som forhåbentlig kan bruge dem til at fange indbrudstyven. 


Læs mere om vores alarmsystemer her.