GSM-alarm


En GSM-alarm benytter mobilnetværket til den trådløse kommunikation, og du behøver derved ikke et fastnetnummer eller en internetforbindelse for at benytte vores alarmsystemer.

 

S5-TouchTM


Vores S5-TouchTM sender SMS beskeder via GSM-netværket, så du og fire selvvalgte personer modtager alarmerings- og statusbeskeder på jeres mobiltelefoner.

 

GSM-alarmen er nem at betjene, yder den sikkerhed, du har brug for i din bolig.

 

S5-TouchTM er en komplet GSM-alarm, der er klar til brug, så snart du modtager det. Så snart du har købt og betalt for GSM alarmen, er det din. Du slipper for dyrere abonnementer og skjulte gebyrer.

 

Det er også muligt at tilkøbe forskelligt tilbehør, som gør det muligt for at dig at udvide og tilpasse til dine behov. Der er f.eks. mulighed for røgalarm, SOS-nødkald, indendørs kamera og meget mere. Det er blot at tage et smut forbi vores webshop, og se alle mulighederne.

 

S6evoTM


Vores S6evoTM er internet baseret. Men skulle dit internet oplever nedbrud eller andet, kan du stadig bruge din S6evoTM, hvis du har isat et simkort. Med et SikkertHjemTM simkort vil du modtage SMS´er, hvis dit internet skulle opleve problemer. Din valgte brugere og gæster vil også modtage SMS´er, hvis dit internet går ned.

 

Laveste pris på GSM-alarm


Hos SikkertHjemTM finder du Danmarks billigste pris på en GSM-alarm. Du har altså mulighed for sikre din bolig for en lav pris – noget som vi hos SikkertHjemTM lægger stor vægt på.

 

Du finder både S5-Touch GSM-alarm og tilbehør på vores webshop.