GSM alarm

 

GSM alarm - der findes som udgangspunkt tre måder, hvorpå et alarmsystem kan kommunikere med en alarmcentral og/eller indehaveren af et alarmsystem på - via fastnettelefonlinjen, internetforbindelse eller, som tilfældet er med vores alarmsystemer, mobiltelefonnettet - GSM-netværket. ?En GSM alarm benytter mobilnetværket til den trådløse kommunikation, og du behøver derved ikke et fastnetnummer eller en internetforbindelse for at benytte vores alarmsystemer.? Det er som oftest en dyr fornøjelse, som er helt unødig, fordi det netop er smartere og billigere at benytte GSM netværket til nøjagtig samme formål. Vores alarmsystemer sender SMS beskeder via GSM-netværket, så du og fire selvvalgte personer modtager alarmerings- og statusbeskeder på jeres mobiltelefoner.

 

GSM alarm - så er du to skridt foran!

Med en GSM alarm fra SikkertHjem er du altid to skridt foran tyven. Skulle tyven trodse både SikkertHjem alarmskiltet i vinduet og klippe telefonledningen til huset over, så er dit hjem STADIG totalsikret. I og med GSM alarmer kommunikerer via mobilnetværket, har det ingen indflydelse på virkningen af alarmen, at tyven skærer telefonledningen over. GSM alarmen vil stadig virke upåklageligt og sende en SMS til dig og fire selvvalgte kontaktpersoner. Derefter kan du og/eller en person fra dit Nabohjælp-netværk reagere med det samme og derved mindske risikoen for, at tyven reelt når at stjæle noget fra dit indbo.

 

Laveste pris på GSM alarm

Ja, du læste rigtigt! Vi har markedets laveste priser på GSM alarmer! Når du køber din alarm hos SikkertHjem, betaler du kun den pris du ser i webshoppen og du ejer selv systemet - nul dyre ekstraregninger til lejeafgifter og abonnementer. Klik ind på vores webshop og se det store udvalg af GSM alarmer. Vi har gjort det nemt for dig og sammensat forskellige pakkeløsninger, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilken pakkeløsning der passer til dig. På sikkerhjem.dk har du det hele samlet ét sted, så du i ro og mag kan beslutte dig for, hvilken GSM alarm der skal sikre dit hjem.

 

GSM tyverialarm – en enkel og sikker løsning

Er du træt af usikre systemer? Vælg vores GSM tyverialarm for et sikkert hjem. En GSM tyverialarm er markedets sikreste løsning og enkel at betjene. Køb din billige GSM tyverialarm i vores webshop og få den leveret næste dag.

GSM teknik – en sikker og mobil løsning

Vores GSM teknik sikrer dit hjem bedst muligt. GSM teknik er et smart system, som advarer dig og dine naboer på sms via mobilnetværket. Undgå fastnetsystemer, som er nemme at sabotere – køb dine alarmer i vores webshop og få den bedste pris på GSM teknik.

 

GSM alarm - SikkertHjem