Ny Hjemmeside | SikkertHjem™ Alarmsystem

Ny Hjemmeside

Hvis dette ikke er første gang du besøger vores hjemmeside, så vil du sikkert bemærke at der er sket en hel del siden sidst.

 

Nyt design

Hele vores hjemmeside har fået en ordentlig overhaling og blevet redesignet fra bunden og op. Resultatet er en mere visuel lækker side, men endnu vigtigere er, at den er blevet langt mere intuitiv og enkelt at navigere.

 

Mit SikkertHjem™

Med den nye hjemmeside har vi også født en række nye værktøjer til dig som kunde. Værktøjer der gør dig i stand til at hjælpe dig selv hurtigt og effektivt, også når vores kundeservice holder fri.

 

Håndter nemt dit SMS-kort

Nu kan du nemt selv håndtere dit eller dine SikkertHjem™ SMS-kort. Aktiver nye kort, se hvilke kort som er aktive og hvilke som er udløbne, se hvor lang tids service der er tilbage på et kort, og mere mere.

Det mest spændende er dog, at du nu har mulighed for at aktivere automatisk forlængelse på dit SMS-kort og dermed slippe for den årlige manuelle forlængelsesproces.

Login for at tilmelde dit SMS-kort automatisk forlængelse.

 

Gratis forlængelse af din garanti

Du har nu også mulighed for at forlænge garantien på dine SikkertHjem™ produkter med et helt år, og så er det endda gratis.

Alt du skal gøre er, at registrere dine produkter på Mit SikkertHjem™ og så udvider vi garantien på produktet til hele 3 år.

 

Få det som du vil

På Mit SikkertHjem™ kan du nu også nemt se din ordrehistorik, status på ordre, samt ændre din leveringsadresse og tilpasse dine nyhedsbrevstilmeldinger.

 

Vi håber at du syntes om vores nye hjemmeside og imødeser meget gerne din feedback, skulle du have ideer til forbedringer, ændringer eller hvis du oplever at noget ikke virker som det burde.