Tilmeld dit nuværende SMS-kort til automatisk forlængelse | SikkertHjem™ Scandinavia

Tilmeld dit nuværende SMS-kort til automatisk forlængelse

Har du et aktivt SikkertHjem™ SMS-kort, så kan du nemt tilmelde det automatisk forlængelse, så du slipper for den årlige manuelle forlængelsesproces. Denne vejledning vil guide dig igennem de nødvendige skridt.

 

Log ind på Mit SikkertHjem™. Har du ikke allerede en konto, så opret en nu eller log ind med Google eller Apple.

Vigtigt! Det er vigtigt at du logger ind med den email-adresse som dit SMS-kort er knyttet til. Altså den email-adresse som du modtager besked omkring forlængelse af kortet på. Er du i tvivl om hvilken email-adresse det er, så kontakt vores kundeservice på 36 96 95 00, så kan de oplyse det.

Klik på SMS-kort.

Hvis du ikke ser dit SMS-kort i oversigten, så klik på knappen Link eksisterende SMS-kort. Udfyld nu ICC og telefonnummer (begge dele står på selve simkortet, samt i den bekræftelsesmail du modtog da du aktiverede kortet). Bekræft ved at klikke Gem.

Klik på Aktiver auto-forlængelse ud for SMS-kortet.

Gennemlæs vilkårene, og hvis du accepterer, bekræft ved at klikke Tilmeld.

Vælg nu det betalingskort som du ønsker at tilknytte den automatiske forlængelse. Har du ikke tidligere tilknyttet nogle betalingskort, tryk da Tilføj for at tilføje det ønskede kort. 

 

Tillykke. Dit SMS-kort er nu tilmeldt automatisk forlængelse og du behøver ikke foretage dig yderligere. Skulle du ønske at afmelde automatisk forlængelse på dit SMS-kort, så gøres dette samme sted som du netop har tilmeldt det.