Udfasning af Automatisk Forlængelse | SikkertHjem™ Alarmsystem

Udfasning af Automatisk Forlængelse

Som du måske har oplevet, så har vi for ca. 9 måneder siden, implementeret en service på vores simkort, som vi kaldte Automatisk Forlængelse.

Dette var ment som en hjælp til ikke manuelt at skulle forlænge sit simkort hvert år, men i stedet tilmelde det servicen én gang, og herefter ville kortet automatisk blive forlænget år efter år, så længe man ønskede.

 

Et rod, som vi oprigtigt beklager

 

Det der var ment som en hjælp, endte dog desværre med at blive det modsatte. Servicen fungerede ganske enkelt ikke og skabte en masse rod, forvirring og ikke mindst frustrationer.

Vi vil gerne have lov at undskylde for dette. Sådan helt oprigtigt undskylde.

Vi implementerede løsningen med udgangspunkt i rigtigt mange kundeforespørgsler, om en løsning, som gjorde det muligt at undgå den årlige manuelle forlængelse. Vi har konstateret at vores løsning med Automatisk Forlængelse, ikke var god nok og det har vi nu taget konsekvensen af.

 

Gammel kending med ny motor

 

Vi siger velkommen til en gammel kending, vores tidligere system, hvor man modtager en e-mail når det er ved at være tid til at forlænge simkortet. Direkte fra mailen kan man klikke på en knap og betale for den kommende periode. Nemt og hurtigt, omend en smule manuelt.

Løsningen er ikke ny. Det er samme løsning som vi har benyttet i små 15 år, men motoren er ny og stabilitet er kernen i det hele.

 

Sådan fungere det fremadrettet

 

28 dage inden dit simkort udløber sender vi dig en e-mail omkring forlængelse. Klikker du på knappen i e-mailen, får du mulighed for at indbetale kr. 199 for en ny 12 måneders periode og udløbsdatoen på dit simkort forlænges herefter med 12 måneder. Det tager kun ganske få sekunder fra klik i e-mailen til dit simkort er forlænget.

Reagerer du ikke på den første e-mail vi sender dig, så sender vi dig et par stykker mere i dagene op til udløbet af dit simkort. Reagerer du fortsat ikke, får du en sidste chance for at forlænge kortet 48 timer inden kortet lukkes ned.

Ønsker du ikke at forlænge simkortet, så undlader du ganske enkelt at indbetale for den næste periode og simkortet lukkes herved automatisk ned på udløbsdagen.