Når du skal vælge et alarmsystem, handler det i høj grad om tryghed for dig, din familie og dit hjem. Du skal kunne stole på, at dit alarmsystem passer godt på din bolig - uanset om du er hjemme eller ej.


Hos SikkertHjem finder du billige alarmsystemer til private - vi har sørget for at holde prisen nede, så alle kan få råd til et alarmsystem. Her kan du læse mere om, hvad et alarmsystem hos SikkertHjem koster. 


Hvad koster et alarmsystem?

Der findes mange forskellige alarmsystemer i forskellige prisklasser. Hos SikkertHjem har vi lavet forskellige pakker med vores alarmsystem, så du kan finde det, der passer bedst til din bolig og dine behov. Vores alarmsystemer er inddelt i tre forskellige pakker, som kommer med forskelligt tilbehør, så de passer til de forskellige hjem, de skal bruges i. Det betyder også, at prisen varierer blandt de tre alarmsystemer. De tre pakker er: 


  • Startpakken, som får dig godt i gang med alarmsystemet. Pris: 999,00 kroner.

  • Lejlighedspakken, som er et godt alarmsystem til mindre boliger og lejligheder. Pris: 1.499,00 kroner. 

  • Villapakken, som passer til større boliger. Pris: 1.699,00 kroner. 


Ved at vælge en af vores pakker, sikrer du dig den rette beskyttelse af dit hjem - og samtidig betaler du kun for det, du har brug for. 


Vælg det rette tilbehør til dine behov

Hos SikkertHjem ved vi, at det er meget individuelt, hvad der skal til for, at det enkelte menneske føler sig tryg. For nogen er det nok at have en alarm, der skræmmer eventuelle indbrudstyve væk, imens andre har brug for et kamera, der overvåger det hele - både ude og inde. Hos SikkertHjem har du mulighed for at tilpasse dit eget alarmsystem til dine behov. Vi har sammensat vores pakker, så du nemt kan vælge et komplet alarmsystem, men du har også mulighed for at tilvælge forskelligt tilbehør, som kan skræddersy din sikkerhedsoplevelse


Markedets bedste og billigste alarmsystem

Uanset hvilken alarmpakke, du vælger, får du glæde af vores S6evoTM alarm, som tilbyder et komplet alarmsystem til billige penge. Med S6evoTM er du garanteret markedets absolut billigste og bedste alarmsystem. Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og det synes vi heller ikke, at du skal gøre. Nu behøver du nemlig ikke nøjes med det næstbedste - hos SikkertHjem finder du alarmsystemer i topklasse til meget lave priser.


Læs mere om vores alarmsystemer her.