SMS-alarm


Hos SikkertHjem™ finder du et stort udvalg af alarmsystemer, der både præventivt, og hvis uheldet skulle være ude, vil sikre dig og din familie bedst muligt.

 

Problemet med alarmsystemer, der er tilknyttet en vagtcentral er, at du ofte skal vente længe på hjælp. Når du gør brug af nabo-fællesskab konceptet, er hjælpen kun få minutter væk. Tyven venter ikke på vagten, så hvorfor skulle du. Lad de mennesker, som er lige i nærheden, være din livline i tilfælde af indbrud.

 

Med vores S6evo™ alarmsystem har du mulighed for at udvide dit nabo-fællesskab med vores SMS-kort. Vores SMS-kort har to funktioner. Det bruges som backup hvis din internetforbindelse skulle opleve nedbrud. Samtidig bruges det som SMS-alarm til det antal brugere, du har valgt. De vil altså få SMS-alarmer ved indbrud. Det er effektiv privatsikring.


Du kan finde vores S6evo™ alarmsystemer ved at klikke HER

 

Vores S5-Touch™ alarmsystem er GSM baseret. Det vil sige, at du her er sikret 100 % via SMS-alarmer. Du styrer alarmsystemet via SMS, og kan vælge op til 4 personer, som vil modtage SMS ved indbrud.

 

Et tilvalg der er til at betale


SikkertHjems™ SMS-kort tilbyder ubegrænset forbrug til dit S6evo™ alarmsystem i 12 måneder. SMS-kortet er gyldigt i 12 måneder fra den dag, du aktiverer kortet. Du kan vælge at forlænge kortet digitalt, og slipper altså for at skulle udskifte kortet. Efter perioden på 12 måneder, koster det 199 kr. for en fornyelse.