SMS alarm

 

Trådløs SMS alarm - hvert sekund tæller, hvis der er indbrud eller brand i dit hjem. Derfor er det altafgørende, at du og fire andre personer fra dit netværk i sådanne tilfælde bliver alarmeret med det samme, så I kan skride til handling. Med en SMS alarm fra SikkertHjem får du tilmed løbende besked om, hvor i huset eller lejligheden tyven befinder sig, så du eller en anden fra dit SMS-netværk kan handle derefter. Alarmsystemet fungerer efter nabohjælp-konceptet – det vil sige, at du vælger fire personer udover dig selv, som skal have besked, hvis uheldet skulle være ude. Det smarte ved en SMS alarm er blandt andet, at du og/eller andre fra dit netværk – i modsætning til en vagt fra en alarmcentral - kan reagere med det samme og derved mindske omfanget af skaderne.

 

SMS alarm - hurtigere og mere effektivt

 

En SMS alarm er en såkaldt GSM alarm, der kommunikerer til dig via det mobile netværk. Alt, du behøver, er et SIM-kort - præcis som i din mobiltelefon. Det er nemt og enkelt, og så er det frem for alt billigere, fordi du slipper for at betale for dyre telefonforbindelser og internetforbindelser. Derudover kan alarmsystemet betjenes via SMS. Det er muligt at slå alarmen til og fra via SMS-beskeder, og vi har i den forbindelse udviklet en app til Android telefoner, som også kan benyttes til det formål. Så hvis du en dag glemmer at slå din alarm til, kan du snildt trodse store afstande og slå den til via en enkelt SMS - hurtigt og effektivt!

 

Spotpris på SMS alarm!

 

På sikkerthjem.dk finder du altid en SMS alarm til spotpris. Vi har samlet det hele under et, så du finder alt, du skal bruge til din nye SMS alarm her på siden - batterier, fjernbetjening, taletidskort, opsætningsguide osv. Det er lige til at gå til! Tag dig god tid og se hvilke SMS alarmer, der dækker dine behov. Du kan når som helst udvide dit alarmsystem til også at indbefatte andre funktioner såsom videoovervågning og bevægelsesdetektorer. Bestil din nye SMS alarm i dag og få den leveret i morgen.

 

SMS alarm - SikkertHjem