Virkelighedens S6evo™ - SikkertHjem™ Scandinavia

 

Indbrudsbølge gav boom i salg af alarmsystemer


S6evo™ alarmsystem fra SikkertHjem™ har givet tryghed

 

Et stille villakvarter i Nordsjælland blev inden for nogle få måneder ramt af syv indbrud. Ingen af indbruddene er blevet opklaret, og det gav stor utryghed blandt beboerne. Mia og Brian valgte derfor at investere i det nye S6evo alarmsystem fra SikkertHjem, og det samme gjorde flere naboer i kvarteret. Det har genskabt trygheden i kvarteret på trods af et enkelt indbrud efterfølgende i en villa uden alarmsystem.

 

Mia og Brian flyttede for ca. 1 ½ år siden fra København til Ølstykke. Parret, som begge er 35 år, overtog et dejligt 1-plans hus fra et ældre familiemedlem, og de glædede sig til at udskifte det hektiske liv i hovedstaden med fred og ro og frisk luft i villakvarteret. Kort tid efter flytningen kunne de desuden glæde sig over at blive forældre til tvillingerne Roar og Vidar, så de var glade.

 

 

Syv indbrud på få måneder


Desværre blev kvarteret kort efter ramt af hele syv indbrud inden for få måneder. Det rystede mange af beboerne, som både består af børnefamilier med små børn samt ældre beboere i lidt ældre huse.

 

- Vi blev utrygge og nervøse for, om vi også ville få ubudne gæster. Kvarteret har en del ældre huse med høje hække og tæt bevoksning, så tyveknægtene kunne arbejde i fred, fortæller Mia og Brian.

 

- Vi blev ret hurtige enige om at investere i et alarmsystem, men vi syntes at de gængse alarmsystemer på markedet var for dyre - især på grund af de forholdsvis dyre abonnementer med tilslutning til alarmcentraler, fortæller de.

 

Mia er uddannet ergoterapeut og arbejdede inden sin barselsorlov med udviklingshæmmede og handicappede, mens Brian oprindelig er uddannet tømrer men nu har skiftet spor som pædagogisk konsulent. På anbefaling af en nabo efterfulgt af lidt research på nettet besluttede de at investere i det nye S6evo alarmsystem fra SikkertHjem, og det har de ikke fortrudt.

 

 

Nem installation


- Jeg synes det er genialt, at man er fri for de dyre abonnementer. Samtidig var det overraskende nemt at installere i huset, og med en pakkepris på ca. kr. 1.200,- inkl. moms får man virkelig value for money, fastslår Brian.
Installationen af sensorerne på vinduer og døre samt rumsensorerne gik rigtig nemt, og opsætningen af SikkertHjem-appen på telefonen gik også nemt og smertefrit.

 

- Som gammel håndværker er man jo ikke for meget for at læse brugsanvisninger, så jeg kastede mig bare ud i det. Jeg fandt en rigtig god video på Youtube, som forklarer installationen på under fem minutter, og det var det, siger Brian.

 

Ud over S6evo-pakken har Mia og Brian investeret i ekstra udendørs sensorer samt en kraftig, udvendig sirene, der ikke er til at overhøre, når den går i gang.

 

- Vi har haft en enkelt fejlalarm, der fik sirene til at vække hele nabolaget. Den skyldtes fejlbetjening, men det kunne naboerne jo ikke vide. Heldigvis fik vi den stoppet, inden de kom susende for at tjekke, hvad der var galt. Der var både naboer, der blevet alarmeret via appen, og andre, der tilfældigvis var hjemme og hørte sirenen. Det var dejligt at se, hvor mange naboer, der reagerede på så kort tid, fortæller Mia.

 

- Vi har selv spænet over til et par naboer, hvor alarmen gik, men her var der heldigvis også kun tale om fejlalarmer. De mange indbrud har fået folk i kvarteret til at rykke tættere sammen, og vi er efterhånden en del, der har investeret i alarmer. Det er mit indtryk, at S6evo fra SikkertHjem er det mest populære alarmsystemet i kvarteret, fastslår Brian.

 

 

Familie- og vagthunden Pascal

 

En særlig udfordring for parret er, at de har hund. Det er en 2 ½ år gammel schæfer ved navn Pascal, der både er en rigtig familiehund men også gi’r den som vagthund, der reagerer højlydt, når der kommer fremmede op ad havegangen.

 

- Når jeg er alene hjemme med tvillingerne, uanset om det er om dagen eller om natten, slår jeg skal-sikringen til. Så kan vi alle sammen, inkl. Pascal, bevæge os frit rundt i huset uden at aktivere alarmen. Når jeg er ude og gå tur med tvillingerne, har jeg Pascal med, og så kan han jo ikke passe på huset. Så slår jeg både den udvendige og indvendige alarm til, fortæller Mia.

 

Ud over naboerne i kvarteret har Mia og Brian også glæde af en Facebook-gruppe med mere end 500 medlemmer, der udveksler erfaringer om SikkertHjems S6evo-system.

 

- Der er mange, der lægger tips og tricks op på Facebook. Faktisk har vi aldrig haft brug for at ringe til SikkertHjems helpdesk, og det er nok, fordi systemet er så intuitivt. At det desuden selv gør opmærksom på, når batterierne i sensorerne skal skiftes, og når der er opdateringer til softwaren, gør os bare endnu mere trygge, fastslår Mia og Brian.

 

 

Vagthunden Pascal -SikkertHjem™ Scandinavia

 Vagthunden Pascal

 

 

FAKTA

S6evo™ er udviklet og designet af SikkertHjem™ som er Skandinaviens største udbyder af gør-det-selv alarmer, med mere end 50.000 alarmsikrede hjem og virksomheder.
S6evo™ er helt uden løbende abonnement, udrykningsgebyrer, installationsgebyrer og kontraktuelle forpligtelser. Med andre ord, når du har købt din S6evo™ alarm er den din og du betaler ikke yderligere. 
S6evo™ er ikke blot et af markedets bedste alarmsystemer, men fungerer også som hjernen i dit smarte hjem. Tilføj f.eks. SmartPlugs og automatiser styringen af dine lamper. 
S6evo™ kan udvides med en lang sække sensorer for sikring imod meget mere end indbrud. Tilføj f.eks. røgalarmer, vandsensorer, vibrationssensorer og HD videoovervågning.