Trustpilot
  • +70.000
   installationer 
  • Privat og erhverv
  • Gratis
   support
  • Man-Fre 10-18
  • Dag-til-dag
   levering
  • Bestil inden 15.00
  • Gratis
   levering
  • Køb over kr. 499,-

0

varer i kurven
Ialt 0,00 DKK
Udgået

S5-Touch™ Alarmpanel - SikkertHjem™ Scandinavia

Alarmpanel til S5-Touch™

Alarmpanel til S5-Touch™ systemet. Panelet indgår i alle S5-Touch™ alarmpakkerne og dette produkt bør derfor kun købes som erstatning til det som fulgte med i din pakke, hvis det f.eks. er blevet smadret under indbrud eller på anden måde skal erstattes udenfor garanti.

 

Bemærk: Der medfølger ikke strømforsyning til dette alarmpanel. Dette skal købes som ekstra udstyr, hvis din strømforsyning ligeledes er beskadiget. 

899,00 DKK
Inkl. moms
SikkertHjem™ Anmeldt på Trustpilot  SikkertHjem™ Anmeldt af Datatid Techlife  SikkertHjem™ Anmeldt på Smarto.se
     
 • I Pakken
 • Beskrivelse
 • Tekniske Specifikationer
 • Levering
 • Returet og Reklamation
 • I Pakken

  Pakken indeholder

   

  1 x S5-Touch alarmpanel med nøglebriklæser

 • Beskrivelse

  Beskrivelse af S5-Touch Alarmsystemet

   

  Alarmen indeholder en række smarte funktioner, herunder indbygget nøglebriklæser, for kodefri betjening og sms-besked når børnene kommer hjem, stilrent touch-tastatur for nem betjening og mulighed for navngivelse af helt op til 9 zoner. Alarmen er det perfekte valg til dig som vil have størst mulig fleksibilitet og funktion, samtidig med et højt sikringsniveau. Alarmen bygger på nabohjælp-konceptet, hvilket betyder at skulle uheldet være ude, så alarmeres du og 4 selvvalgte personer straks. På denne måde behøver du ikke vente på at en vagt skal ankomme til stedet, men dit helt eget nabohjælp-netværk kan hurtigt undersøge sagen og eventuelt alarmere rette myndigheder.

   

  MEGET MERE END EN TYVERIALARM
  Et SikkertHjem alarmsystem er meget mere end en tyverialarm. Det er et komplet alarmsystem, som kan alarmere ved en række hændelser, f.eks. brand og oversvømmelse, samt give besked når børnene eller rengøringshjælpen kommer og går.

   

  INGEN ABONNEMENT OG GEBYRER
  SikkertHjem’s alarmsystem er et såkaldt GSM alarmsystem, hvilket betyder at det kommunikerer på det mobile telenetværk, præcis som din mobiltelefon. Alt systemet skal bruge for at fungere, er et simkort, f.eks. et taletidskort eller et SikkertHjem SMS-kort. Hos os er der derfor ingen løbende abonnementer eller gebyrer.

   

  STILRENT DESIGN
  Alle alarmsystemets enheder er udført i et stilrent, moderne og diskret design, så du let kan installere alarmsystemet i din bolig, uden at gå på kompromis med din boligindretning.

   

  MODTAG ALARM VIA SMS ELLER TELEFONOPKALD* – VALGET ER DIT
  Du kan indtaste op til 5 alarm-modtagere i systemet. Dig selv som ejer, samt op til 4 andre selvvalgte modtagere. Ydermere kan du fra modtager til modtager vælge om alarmeringen skal foregå via SMS eller via et telefonopkald*. Ved SMS-alarmering vil modtageren modtage en tekstbesked på din mobiltelefon, indeholdende information omkring tidspunktet for alarmen, samt hvilken type alarm der er tale om, f.eks. indbrud, brand, oversvømmelse, nødkald, osv. - Da du selv kan navngive alarmsystemets detektorer og enheder, kan du modtage detaljeret information om hvor i boligen alarmen er opstået. F.eks. "Røgalarm i køkkenet" eller "Bevægelsesdetektor i stuen". Det er muligt at tilpasse teksten for op til 9 enheder. Resterende tilknyttede enheder navngives automatisk med teksten; Zone 10, Zone 11, osv. Ved opkalds-alarmering vil modtageren blive ringet op på sin fastnet- eller mobiltelefon og besvares opkaldet, vil modtageren kunne lytte til hvad som sker i boligen igennem alarmpanelets mikrofon. - Modtageren har nu mulighed for at afmelde alarmen eller sende alarmeringen videre til næste modtager. *Opkalds-alarmering kræver et simkort med opkaldsfunktionen aktiveret. SikkertHjem SMS-kort understøtter ikke denne funktion.

   

  ALARMSIKRING BÅDE NÅR DU ER UDE OG HJEMME
  Alarmsystemet gør det muligt at alarmsikre boligen, både når du er ude, men også når du er hjemme, f.eks. om natten. Du bestemmer selv, hvilke dele af boligen som alarmsikres, når du slår alarmen i ”Hjemmetilstand”.

   

  MANGE OG FLEKSIBLE BETJENINGSMULIGHEDER
  Betjen alarmsystemet på den måde som passer dig bedst. Du kan betjene S5-Touch™ alarmen via vores gratis app til iPhone® og Android™ smartphones, SMS, fjernbetjeninger, nøglebrikker eller et eksternt trådløst tastatur.

   

  UDBYG ALARMSYSTEMET TIL UENDELIGHED (NÆSTEN)
  Alarmsystemet kan håndtere ikke mindre end 50 trådløse detektorer og enheder, 50 nøglebrikker og 10 fjernbetjeninger. - Hertil kommer et ubegrænset antal indendørs- og udendørs sirener. Systemet kan udvides med en lang række forskellige detektorer og enheder, herunder røgalarmer, vibrationsdetektorer, oversvømmelsesdetektorer og mange flere.

 • Tekniske Specifikationer

  Tekniske specifikationer for Villapakken S5-Touch Alarmsystem
   

  Sprog Dansk, Norsk, Svensk og Engelsk
  Tastatur Ja, Touch-tastatur
  Sirene Ja, Indbygget sirene: 85 dB
  Max. antal alarm-modtagere 5, ejeren + 4 andre selvvalgte modtagere
  Strømforsyning 230V/12V 500mA strømforsyning, samt 2 stk. 800mA genopladelige indbyggede lithium backup-batterier
  Batterilevetid (op til)  Backup batteritid: ca. 5 timer
  Kommunikationsteknologi 2G GSM (mobile netværk)
  GSM-frekvens Quadband 850/900/1800/1900 MHz
  Sendeafstand (op til) 80 m. udendørs / 20 m. indendørs (afstand kan udvides med en signalforstærker)
  Sendefrekvens 433 MHz (+/- 75 KHz) 
  Arbejdstemperatur -10°C ~ +40°C 
  Fugtighed (op til) 80% relativ fugtighed
  Strømforbrug

  Standby: <110mA
  Alarm: <340mA

  Dimensioner H:130 mm. x B: 187 mm. x D: 25 mm.
  Max. antal tilknyttede trådløse enheder 50 stk.
  Max. antal fjernbetjeningesenheder 10 stk.
  Max. antal nøglebrikker 50 stk.
  Status-indikator (Til- eller frakoblet) Ja, Oplyste ikoner på alarmpanelets front
  GSM-indikator  Ja, LED på alarmpanelets front 
  Kan betjenes via SMS  Ja 
  Kan betjenes via telefonopkald  Ja, fastnet og mobil (kræver simkort som understøtter tale) 
  Kan betjenes via app  Ja, iPhone® og Android™ smartphones 
 • Levering

  Gratis levering

   

  Vi sørger for at levere din ordre helt GRATIS med GLS, hvis den har en værdi på mere end kr. 499,-.

  'Lagervarer leveres normalt inden for 1-2 hverdage, ved bestilling inden 15.00 på alle hverdage. I enkelte tilfælde kan der være forsinkelser hos GLS - dette er typisk i forbindelse med ekstreme vejrforhold eller højtider. Du kan altid se driftstatus hos GLS her


  Der tages forbehold for oversolgte varer, lagerdifferencer og forsinkelser hos GLS.'   

   

   

  Leveringspris for mindre ordre

   

  SikkertHjem™ leverer med GLS  Pris
     
  Pakkeshop 49,-
  Hjemmelevering 69,-
  Erhvervslevering 59,-

   

   

  GRATIS LEVERING
  Vi tilbyder gratis levering af alle ordre med en værdi på kr. 499,- eller herover. På mindre ordre betales et gebyr for leveringen som vist ovenfor.


  FØLG DIN ORDRE
  Når din ordre afsendes fra vores lager, sender vi dig en e-mail indeholdende et unikt track-and-trace nummer. Med dette kan du nemt følge forsendelsen hele vejen til frem til dig. Har du indtastet dit mobilnummer i forbindelse med din bestilling, vil du også få leveringsstatus per SMS.


  HAR DU FORTRUDT?
  Alt du skal gøre, er at tage kontakt til vores support-team på telefon 36 96 95 00 eller support@sikkerthjem.dk.

 • Returet og Reklamation

  Returret, reklamationsret og service

   

  Når du handler i vores webshop er du godt sikret og kan være helt tryg. Vi samarbejdet med branchens dygtigste PCI-certificerede virksomheder indenfor betalingshåndtering, så du kan føle dig helt tryg, når du handler dine SikkertHjem™ produkter. Hertil er ikke bare betalingsforløbet SSL-krypteret, det er hele vores website.


  RETURRET
  Når du handler i vores webshop, har du altid 14 dages returret begyndende fra den dag du modtager dine varer. Læs mere om hvordan du gør brug af din returret her (åbner i et nyt vindue).

   

  REKLAMATION
  Skulle du, imod forventning, opleve at et SikkertHjem™ produkt ikke fungere efter hensigten, så står vi naturligvis klar til at hjælpe, uanset om du har købt produktet direkte hos os eller hos en forhandler.

  Du har 2 års reklamationsret på alle SikkertHjem™ produkter, med undtagelse af forbrugsvarer så som batterier og SMS-kort.

   

  Alt du skal gøre, er at tage kontakt til vores support-team på telefon 36 96 95 00 eller support@sikkerthjem.dk.

   

  SERVICE
  Uanset hvor du har købt dit  SikkertHjem™ produkt, så står vi klar til at assistere dig. For at sikre dig en præcis og korrekt support allerede ved første henvendelse, beder vi dig tage direkte kontakt til vores support-team.

   

  Online support-center: www.sikkerthjem.dk/support (åbner i nyt vindue)
  Kundeservice og support: 36 96 95 00 / support@sikkerthjem.dk 

  (hverdage kl. 9-18)