Alarm hjem


Det første skridt på vejen mod en sikret bolig, er at anskaffe en alarm til hjemmet. Med en alarm fra SikkertHjemTM har mulighed for at skabe tryghed for dig og din familie.

 

Hos SikkertHjemTM finder du vores nyeste alarm S6evoTM. S6evoTM er vores internetbaseret alarm.

 

Alarm til hjemmet med mulighed for at udvide


Hos SikkertHjem kan du sammensætte dit helt eget alarmsystem, der passer til dine behov. Det vil sige, at du kan integrere f.eks. SmartCam, åbningskontakter, bevægelsessensorer, SmartBulb, røgalarm, vandalarm m.v. efter behov.

 

Alle vores alarmer bygger på den nyeste teknologi inden for alarmsystemer. Det er høj kvalitet til lave priser. Vores filosofi er, at alle skal have råd til en privatalarm, og derfor kan du få en alarm fra kun 999 kr. Det er så billigt, at selv tyven ville købe den - frem for at stjæle den.

 

Interesseret i en alarm til hjemmet uden abonnement


Nu kan du totalsikre dit hjem med en alarm uden abonnement for kun 999 kr. - det bliver ikke billigere. Slå til nu - gå ind på vores webshop og bestil en alarm uden abonnement, så kan du med ro i sindet forlade hjemmet og lade alarmen vogte over det. Bestil mandag - torsdag inden kl. 15.00 og få din nye alarm uden abonnement leveret allerede dagen efter.