Alarm hus

 

Alarm hus - du kender det sikkert. Du har lange tænkt på at anskaffe dig en alarm til huset, men du har endnu ikke fået købt en. Det her er første skridt på vejen - få vores alarm hus pakke og dit hjem vil være effektivt beskyttet mod indbrud døgnet rundt.

 

Ville du vente med 5 år med at få tjekket din bil, hvis noget tydede på, at bremserne var defekte? Ville du vente 3 år med at gå til lægen, hvis du havde mistanke om, at du var alvorlig syg? Nej vel! Hvorfor så vente med at totalsikre dit hjem? Gå ind på vores webshop og bestil en alarm hus pakke - det er en investering, der betaler sig!

 

Alarm hus - billigt og nemt hos SikkertHjem

 

Du tænker måske, at det er for dyrt og måske også for besværligt at få en alarm hus. Men det er nemt, når du får din alarm hus fra SikkertHjem! Du kan få en alarm for kun 1499 kr. - din alarm hus er klar til brug, når du modtager den og med den følger dobbeltklæbende tape, så du hurtigt og enkelt kan hænge den op.

 

Skulle det ske, at en tyv trodser SikkertHjem alarmskiltene i vinduet og bryder ind i dit hjem, vil du og fire selvvalgte kontaktpersoner straks modtage en alarmerings-sms. Lad din nabo være én af dine fire kontaktpersoner. Han eller hun bor kun et stenkast fra dig og kan reagere med det samme, modsat vagten der typisk befinder sig flere kilometer væk og derfor først ankommer, når tyven er sluppet af sted med kameraet og din bærbare computer.

 

Er du også interesseret i en alarm hus fra SikkertHjem?

 

Gør som flere og flere danskere - invester i en billig og driftsikker alarm hus fra SikkertHjem. Modsat en vagthund skal den ikke have mad og i hundepension, når du er på ferie. En alarm hus passer på dit hjem 24 timer i døgnet. Gå ind på vores webshop og bestil en alarm hus pakke i dag, og vi leverer den i morgen.

 

Alarm til huset – smart pakkeløsning

Leder du efter en effektiv alarm til huset? Vores alarmpakker til hjemmet er en sikker løsning. Vælg mellem lejlighedspakken og villapakken og få den mest optimale alarm til huset.  Bestil din billige alarm til huset her.

 

Alarm hus - SikkertHjem