Det første skridt på vejen mod et sikre hjem, er at anskaffe en alarm til huset. Med en alarm fra SikkertHjem™ har mulighed for at skabe tryghed for dig og din familie.

 

Hos SikkertHjem™ finder du vores nyeste alarm S6evo™.

S6evo™ er vores internetbaseret alarm. hvor alt foregår i realtid og alt synkroniseres på tværs af brugernes mobiltelefoner. 

 

S6evo™ kan styres via vores gratis app. Her kan du se status til hver en tid, samtidig med at du vil få notifikationer, hvis alarmen går i gang.

 

Vi har sammensat vores alarmpakker alt efter husets størrelse. Det vil sige, at du kan vælge den pakke som netop passer til dit hus. 


Alle vores alarmer bygger på den nyeste teknologi inden for alarmsystemer. Det er høj kvalitet til lave priser. Vores filosofi er, at alle skal have råd til en privatalarm, og derfor kan du få en alarm fra kun 999 kr. Det er så billigt, at selv tyven ville købe den - frem for at stjæle den.


Du skal blot vælge hvilke alarm til huset, der passer bedst til dine behov.


Du kan finde vores S6evo™ alarmpakker ved at klikke HER


Alarm til huset med mulighed for at udvide


Hos SikkertHjem™ kan du sammensætte dit helt eget alarmsystem, der passer til dine behov. Det vil sige, at du kan integrere f.eks. SmartCam, åbningskontakter, bevægelsessensorer, SmartBulb, røgalarm, vandalarm m.v. efter behov.

 

Du kan finde alt tilbehør til S6evo™ ved at klikke HER

 

Er du interesseret i en alarm til huset


Gør som flere og flere danskere - invester i en billig og driftssikker alarm hus fra SikkertHjem™. En alarm huset passer på dit hjem 24 timer i døgnet. Gå ind på vores webshop og bestil en alarm til huset pakke i dag.