Alarm hus


Det første skridt på vejen mod et sikre hjem, er at anskaffe en alarm til huset. Med en alarm fra SikkertHjemTM har mulighed for at skabe tryghed for dig og din familie.

 

Hos SikkertHjemTM finder du vores nyeste alarm S6evoTM. S6evoTM er vores internetbaseret alarm. hvor alt foregår i realtid og alt synkroniseres på tværs af brugernes mobiltelefoner. 

 

S6evoTM kan styres via vores gratis app. Her kan du se status til hver en tid, samtidig med at du vil få notifikationer, hvis alarmen går i gang.

 

Alarm til huset med mulighed for at udvide


Hos SikkertHjem kan du sammensætte dit helt eget alarmsystem, der passer til dine behov. Det vil sige, at du kan integrere f.eks. SmartCam, åbningskontakter, bevægelsessensorer, SmartBulb, røgalarm, vandalarm m.v. efter behov.

 

Du skal blot vælge hvilke alarm til huset, der passer bedst til dine behov. Om det skal foregå via internettet med vores S6evoTM eller vis GSM netværket med vores S5-TouchTM.

 

Alle vores alarmer bygger på den nyeste teknologi inden for alarmsystemer. Det er høj kvalitet til lave priser. Vores filosofi er, at alle skal have råd til en privatalarm, og derfor kan du få en alarm fra kun 999 kr. Det er så billigt, at selv tyven ville købe den - frem for at stjæle den.

 

Er du interesseret i en alarm til huset


Gør som flere og flere danskere - invester i en billig og driftssikker alarm hus fra SikkertHjemTM. En alarm huset passer på dit hjem 24 timer i døgnet. Gå ind på vores webshop og bestil en alarm til huset pakke i dag.