Alarm til hjemmet

 

Investerer du i en alarm til hjemmet fra SikkertHjem - investerer du ikke alene i sikkerhed, men også i komfort. En alarm til hjemmet er simpel og hurtig at betjene - den kan f.eks. aktiveres eller deaktiveres via sms, den har indbygget delsikringsfunktion, så du selv styrer i hvilke dele af din bolig, din alarm til hjemmet skal være aktiveret, og tilhørende fjernbetjeninger med indbygget panikknap. Tøv ikke - beskyt dit hjem mod indbrud og bestil en alarm til hjemmet allerede i dag.

 

Skab tryghed med en alarm til hjemmet

 

Alarm til hjemmet - med en stigende indbrudsrate og en finanskrise, der har kradset på de fleste familiers hoveddør, er det mere aktuelt end nogensinde før at investere i en alarm til hjemmet. Selvom du er forsikret, er det ikke sikkert, at du kan få alle udgifter dækket, hvis du skulle blive udsat for indbrud, og vigtigst af alt - en forsikring vil aldrig kunne gøre op for de skader, tyvens indtrængen i dit hjem vil påføre din og din families tryghedsfølelse. Det er bedre at forebygge end behandle - beskyt dig selv, din familie og ejendele med en alarm til hjemmet.

 

Alarm til hjemmet - få et SikkertHjem til billige penge!

 

Hos SikkertHjem skal du ikke være rig for at være tryg. Vi går hverken på kompromis med pris eller kvalitet - derfor kan du få en gennemtestet alarm til hjemmet, der er klar til brug, når modtager den, for kun 1499 kr. Uanset dine behov - har vi løsningen. Få ro i maven og beskyt dit hjem mod ubudne gæster. Bestil en alarm til hjemmet i dag og vi leverer den til din hoveddør allerede morgen.

 

Alarm til hjemmet - SikkertHjem