Alarm til hjemmet


Investerer du i en alarm til hjemmet fra SikkertHjem™ - investerer du ikke alene i sikkerhed, men også i komfort. Vores alarm til hjemmet er simpel og hurtig at betjene. Alt efter om du vælger vores S6evo™ eller vores S5-Touch™, er mulighederne for betjening mange. Om det foregår via app, SMS, nøglebrik eller fjernbetjening, er helt op til dig.

 

Tøv ikke - beskyt dit hjem mod indbrud og bestil en alarm til hjemmet allerede i dag.

 

Skab tryghed med en alarm til hjemmet


En alarm til hjemmet er en sikker investering i dig og din familie sikkerhed. Hos SikkertHjem™ finder du vores nyeste alarm S6evo™.


S6evo™ er vores internetbaseret alarm, hvor alt foregår i realtid og alt synkroniseres på tværs af brugernes mobiltelefoner. 

 

S6evo™ kan styres via vores gratis app. Her kan du se status til hver en tid, samtidig med at du vil få notifikationer, hvis alarmen går i gang.

 

Vi har sørget for, at du kan vælge mellem forskellige pakker – netop til dit behov. Alle vores pakker er klar til brug, nemme at opsætte, og være med til at skabe tryghed for dig og din familie.


Du kan finde alle vores alarmpakker ved at klikke HER

 

Alarm til hjemmet – når tryghed er vigtigst


Hos SikkertHjem™ gå vi hverken på kompromis med pris eller kvalitet. Derfor kan du få en gennemtestet alarm til hjemme til kun 999kr. Denne er allerede klar til brug, når du modtager den.

 

Uanset dine behov, har vi løsningen. Få ro i maven, og beskyt dit hjem mod ubudne gæster. Bestil en alarm til hjemmet i dag. Bestiller du inden kl. 15. 00 på hverdag fra mandag til torsdag, vil du modtage din pakken dagen efter.