Alarm til lager eller opbevaringsrum

 

Alarmsikring af dine opbevarede ejendele

 

Aldrig har der været begået flere indbrud end nu. Alarmsikring af lager, opbevaringsrum og lignende kan derfor være en rigtig god ide.

 

Trods navngivningen af vores alarmpakker, er de alle yderst egnede til sikring af lagere og lignende. Et alarmsystem fra SikkertHjem har flere fordele, der gør det mere egnet til sikring af lager og opbevaringsrum end mange andre alarmer på markedet.


Her er blot nogle få eksempler på, hvorfor en Sikkerthjem alarm er yderst egnet til sikring af dine opbevarede ejendele:

 

• Danmarks laveste pris: SikkertHjem har Danmarks absolut laveste priser, med garanti. Et alarmsystem fra SikkertHjem er derfor en prisbillig løsning til sikring af dit lager.

 

• Direkte besked til dig og dit nabohjælp-netværk ved indbrud: Med SikkertHjems nabohjælp, får du og 4 naboer, venner eller familiemedlemmer direkte besked via SMS, hvis uheldet skulle være ude. Dette sikre at I kan reagerer langt hurtigere, end hvis I skulle vente på en vagt ankom.

 

• Totalsikring af lagerrummet: Alle alarmer fra SikkertHjem kan tilpasses helt efter dine ønsker. Du kan f.eks. tilkoble en røgalarm til dit system og derved få direkte besked ved brand og røgudvikling.