Alarm tilbud

 

Hos SikkertHjem har vi alarm tilbud hver dag - vi har nemlig faste lave priser på alle vores alarmsystemer. Det betyder, at du altid kan sikre dit hjem effektivt til billige penge hos SikkertHjem. Vores alarmer er driftsikre og meget brugervenlige. Du kan for eksempel betjene alarmen via din mobiltelefon. Det er enkelt og ligetil. Gå ikke glip af SikkertHjems alarm tilbud - vi totalsikrer din bolig fra kun 1499 kr.

 

Desværre er antallet af indbrud i Danmark stødt stigende, og derfor er det mere aktuelt end nogensinde før at investere i et alarmsystem. Her på siden finder du et stort udvalg af alarm tilbud og tilbehør. Du kan altid starte med en af vores basis alarmpakker og senere udvide efter behov.

 

Alarm tilbud - præventiv sikring af din bolig

 

Præventiv sikring af din bolig - med dit alarm tilbud fra SikkertHjem følger også alarmskilte, som du skal klistre på for eksempel døre og/eller vinduer. Det vigtigste er, at de er synlige for tyven, fordi de har afskrækkende effekt. Langt de fleste tyve vender om, når de ser alarmskiltet, og finder en bolig, som ikke er sikret.

 

Interesseret i et alarm tilbud?

 

Hos SikkertHjem får du ikke alene et billigt alarm tilbud, du får også følgende fordele: fuld returret, gratis levering ved køb over 750 kr. og dag til dag levering. Det kalder vi service!

 

Læn dig tilbage i sofaen og se udvalget af vores alarm tilbud igennem. På vores webshop er der ingen lange køer, utilfredse kunder og sure ekspedienter. Her kan du handle i ro og fred - direkte fra fra din egen stue, og vi leverer selvfølgelig dit alarm tilbud direkte til din hoveddør.

 

Alarm tilbud - SikkertHjem