Alarm uden abonnement

 

Alarm uden abonnement - få en billig alarm uden abonnement fra SikkertHjem og slip for dyre ekstraregninger. Fra kun 1499 kr. kan du få en alarm, der er klar til brug med det samme, du pakker den ud af boksen. Med den følger trådløse dør/vinduesdetektorer, fjernbetjeninger, præventive SikkertHjem-alarmskilte etc. - alt sammen for at sikre dig den bedst mulige beskyttelse af dit hjem. Udvid din alarm uden abonnement efter behov - du kan til enhver tid bestille ekstra dør/vinduesdetektorer, fjernbetjeninger eller lignende, så du hele tiden har mulighed for at opgradere sikkerhedsniveauet i dit hjem. En alarm uden abonnement er en billig, effektiv og enkel måde at sikre dit hjem på!

 

Alarm uden abonnement - sikker sms-løsning

 

En alarm uden abonnement fra SikkertHjem kommunikerer via mobilnetværket - og hvad betyder det for dig? Det betyder helt konkret, at du får en billigere og mere effektiv løsning. Når du investerer i en alarm uden abonnement, slipper du nemlig for dyre internet- og telefonforbindelser, og frem for alt slipper du for at vente på vagten. Samtidig får du med en alarm uden abonnement alle fordelene ved nabohjælp-konceptet. I tilfælde af indbrud, vil du og fire selvvalgte personer - f.eks. din nabo og/eller genbo - nemlig modtage en sms, så en eller flere af jer kan skride til handling med det samme.

 

Interesseret i en alarm uden abonnement?

 

Nu kan du totalsikre dit hjem med en alarm uden abonnement for kun 1499 kr. - det bliver ikke billigere! Slå til nu - gå ind på vores webshop og bestil en alarm uden abonnement, så kan du med ro i sindet forlade hjemmet og lade alarmen vogte over det. Bestil en hverdag inden kl. 15.00 og få din nye alarm uden abonnement leveret allerede dagen efter.

 

Alarm uden abonnement - SikkertHjem