Oplever du en snigende utryghed, når du skal efterlade dit hjem i forbindelse med en ferie? Eller måske oplever du det hver dag, når du skal på arbejde? Så skal du overveje at investere i en alarm, som kan give dig ekstra tryghed i hverdagen.

Hos SikkertHjem finder du alarmer uden abonnement. Det betyder, at du ikke skal betale løbende til vagtcentralen, og på den måde kan du hurtigt spare tusindvis af kroner ift. dyre abonnementsløsninger.

På denne side kan du læse mere om vores alarm uden abonnement.

 

Hvorfor skal jeg vælge en alarm uden abonnement?

Når du skal vælge en alarm, skal du først og fremmest tage stilling til, om det skal være en alarm med eller uden abonnement. Der er mange fordele ved at vælge en alarm uden abonnement:

- Du betaler et engangsbeløb for alarmen og herefter ejer du den selv
- Det kræver ikke opkobling og fast betaling til en vagtcentral
- Du slipper for de høje gebyrer ved falsk alarm
- Du er sikret efter Nabohjælps-princippet
- Du kan spare tusindvis af kroner ift. dyre abonnementsløsninger.


Hvordan fungerer en alarm uden abonnement?

Hos SikkertHjem synes vi, at alle har ret til at føle sig trygge i sit eget hjem. Derfor tilbyder vi en komplet alarm til en lav pris, som tilmed er ekstremt nem at betjene. Alarmen er klar til brug med det samme. Vi har sørget for, at opsætningen af panel og de trådløse enheder klares hurtigt og nemt - men skulle du få brug for hjælp, sidder vores support selvfølgelig klar til at svare på de spørgsmål, der måtte opstå.

Den daglige betjening af alarmen kan enten foregå via det trådløse SmartPad tastatur, de medfølgende fjernbetjeninger og nøglebrikker eller via din mobiltelefon. Du bestemmer selv, hvad der passer bedst til dig.

Når alarmen er sat op, kan du hente vores gratis app til iPhone eller Androidtelefon, som gør, at du kan betjene alarmen uanset hvor i verden, du befinder dig.


Føl dig ekstra sikker med Nabohjælp

Med vores alarm er du sikret efter Nabohjælps-princippet. I vores app kan du nemlig tilføje et ubegrænset antal brugere, som alle vil få PUSH beskeder og sms’er, hvis uheldet skulle være ude, og der er indbrud i dit hjem. På den måde gør Nabohjælps-princippet det muligt at reagere hurtigere, end hvis en vagt først skulle tilkaldes og køre ud til dit hjem.

Læs mere om vores alarmer her.

 

Se og læs mere om vores produkter