Alarmanlæg

 

Alarmanlæg - mange danskere tænker på at anskaffe sig et alarmanlæg i helt op til fem år, før de køber et. Det kan desværre betyde forsøg på og i værste fald fuldbyrdet indbrud eller hjemmerøveri. Men det kan undgås, hvis du handler nu, frem for bare at tænke over om du skal have et alarmanlæg. På sikkerthjem.dk finder du et stort udvalg af effektive alarmanlæg, der sikrer dig og din familie. Tag skridtet nu og mærk forskellen – det vil øge trygheden og sikkerheden i dit hjem.

 

Præventiv sikring af din bolig

 

Undersøgelser viser, at alene SikkertHjem™ alarmskiltet har en afskrækkende effekt og afværger over halvdelen af alle forsøg på indbrud.

Skulle tyven mod forventning trodse skiltet, kan du være sikker på, at dit alarmanlæg fra SikkertHjem™ vil blive overrasket af den indbygget sirene i selve SmartBoxen (hoveddelen i et S6evo™ alarmanlæg).


Derudover vil både S6evo™ Åbningskontakter, Bevægelsessensor og alt andet tilbehør til et S6evo™ alarmanlæg være med til at beskytte dit hjem og din familie. 

 

Et S6evo™ alarmanlæg er internetbaseret, hvilket giver den bedste opkobling til et alarmanlæg. Her kan du opsætte alarmanlægget til at sende notifikationer direkte til din mobil. 


Du har altså mulighed for at tilpasse dit S6evo™ alarmanlæg til netop dine behov. 


Derudover kan man vælge at gøre brug af sms funktionen i SmartBoxen. Her kan du opsætte alarmanlæget således, at dine naboer vil modtage sms, hvis alarmanlægget skulle blive aktiveret. 

 

Alarmanlæg - vær tryg ude og hjemme

 

Hos SikkertHjem™ ved vi, hvor vigtigt det er, at du kan føle dig fuldstændig tryg - både når du er hjemme og på farten. Derfor er det altafgørende, at du investerer i et alarmanlæg, du ved fungerer!


Det kan du være fuldstændig sikker på, når du handler din alarm hos SikkertHjem™. Alle vores alarmanlæg en nemlig gennemtestede, så du og din familie er sikret den optimale beskyttelse.

 

Vores alarmanlæg består af et hovedpanel (SmartBox) samt en masse tilbehør, der alle har hver deres sikringsfunktion.

Vi har sammensat forskellige pakker, som du kan vælge alt efter størrelsen af dit hus. 


Vores mest solgte pakke er en S6evo™ Villapakke, da du opnår største besparelse på alt det tilbehør der er med i pakken. 

Du kan finde en S6evo™ Villa pakke HER

 

Du har samtidigt mulighed for at tilføje alt det tilbehør, som du ønsker. Med andre ord kan du tilpasse et S6evo™ alarmanlæg til netop dine behov. 

Du finder alt tilbehør til S6evo™ HER