Alarmanlæg

 

Alarmanlæg - mange danskere tænker på at anskaffe sig et alarmanlæg i helt op til fem år, før de køber et. Det kan desværre betyde forsøg på og i værste fald fuldbyrdet indbrud eller hjemmerøveri. Men det kan undgås, hvis du handler nu, frem for bare at tænke over om du skal have et alarmanlæg. På sikkerhjem.dk finder du et stort udvalg af effektive alarmanlæg, der sikrer dig og din familie. Tag skridtet nu og mærk forskellen – det vil øge trygheden og sikkerheden i dit hjem.

 

Præventiv sikring af din bolig

 

Undersøgelser viser, at alene SikkertHjem alarmskiltet har en afskrækkende effekt og afværger over halvdelen af alle forsøg på indbrud - skulle tyven mod forventning trodse skiltet, kan du være sikker på, at dit alarmanlæg fra SikkertHjem vil aktivere sirenen og alarmere både dig og fire selvvalgte personer via mobilnetværket. Fordelen ved at benytte mobilnetværket er blandt andet, at det er billigere og mere effektivt! Her kan du i højere grad effektivisere og organisere hjælpen, fordi du og fire andre i dit nærområde vil modtage en SMS i tilfælde af indbrud. Det er indbegrebet af effektiv nabohjælp, fordi du på den måde undgår spildtid. Din nabo kan nemlig vurdere situationen langt hurtigere end en vagt fra en alarmcentral og derved hurtigt kontakte politiet, hvis nødvendigt.


Alarmanlæg - vær tryg ude og hjemme

 

Hos SikkertHjem ved vi, hvor vigtigt det er, at du kan føle dig fuldstændig tryg - både når du er hjemme og på farten. Derfor er det altafgørende, at du investerer i et alarmanlæg, du ved fungerer! Det kan du være fuldstændig sikker på, når du handler din alarm hos SikkertHjem. Alle vores alarmanlæg en nemlig gennemtestede, så du og din familie er sikret den optimale beskyttelse.

 

Vores alarmanlæg består af et hovedpanel samt en række alarmdetektorer, der alle har hver deres sikringsfunktion. Du kan frit vælge, hvilke typer alarmdetektorer, du skal have med i pakken - i vores sortiment finder du blandt andet bevægelsesdetektorer, dør/vindues detektorer, kameradetektorer og meget mere. Det vil sige, at du kan sammensætte dit alarmsystem fuldstændig efter dine behov.