Alarmsikring

 

Alarmsikring er den bedste og mest effektive form for sikring af dit hjem, og hos SikkertHjem kan du glemme alt om komplicerede alarmsystemer og dyre alarm-abonnementer. Her finder du nemlig Danmarks bedste, billigste og mest enkle alarmsikring. Den pris, du ser her på siden, er den, du betaler - ingen dyre ekstraregninger. Alarmen er klar til brug, når du modtager den, og med den følger dobbeltklæbende tape, så du hurtigt kan hænge den op - når som helst og hvor som helst.

 

Når du investerer i alarmsikring fra SikkertHjem, får du også den fordel, at du kan bruge din mobiltelefon til at betjene alarmen med. Så hvis du en morgen skulle glemme at sætte alarmen til, kan du lynhurtigt aktivere den via en enkelt sms.

 

Intelligent alarmsikring

 

Når du bestiller alarmsikring hos SikkertHjem får du ikke alene besked, hvis en tyv prøver at bryde ind i dit hjem, du og dine fire selvvalgte kontaktpersoner får også løbende besked om, hvor i dit hjem tyven befinder sig. Det giver jer den strategiske fordel, at I kan tage tyven på fersk gerning. Det er ikke tyven, der overrasker jer, men jer der overrasker tyven. Det kalder vi effektiv alarmsikring.

 

Søger du billig og effektiv alarmsikring?

 

Der er ingen grund til at lade dit hjem stå ubeskyttet længere tid end højst nødvendigt. Bestiller du alarmsikring fra SikkertHjem nu, leverer vi alarmpakken til din hoveddør allerede i morgen. Det er en billig og effektiv totalsikring af dit hjem. Gå ind på vores webshop og se det store udvalg af alarmpakker og tilbehør - her finder du alarmsikring, der passer til præcis dine behov.

 

Alarmsikring - SikkertHjem