Er du på udkig efter et alarmsystem, der sikrer dit hjem, men som ikke kræver løbende omkostninger? Så er et alarmsystem uden abonnement det perfekte valg for dig. Alarmsystemet forebygger indbrud, beskytter din bolig og giver dig tryghed i dagligdagen - uanset om du er hjemme eller ej. 

Her kan du læse mere om alarmsystemer uden abonnement fra SikkertHjem. 


Betal kun for det, du har brug for 

Der findes mange forskellige alarmsystemer på markedet, og en af de grundlæggende forskelle er, hvorvidt alarmsystemet er en del af en abonnementsløsning eller ej. Hos SikkertHjem synes vi, at alle har ret til at føle sig sikre i deres eget hjem. Derfor tilbyder vi et alarmsystem uden abonnement. Det betyder, at du kun skal betale én gang, og så har du et komplet alarmsystem.


Se og læs mere om vores produkter

Hvordan fungerer et alarmsystem uden abonnement?

Med vores alarmsystem uden abonnement har du ikke månedlige omkostninger til overvågning og vagtudrykning. Du får derimod glæde af vores S6evoTM alarm, som er et internetbaseret alarmsystem. Det betyder, at alt foregår i realtid, og alarmsystemet bliver automatisk opdateret. Den daglige betjening af systemet er nemt, og du vælger frit, om du vil styre alarmsystemet via det trådløse SmartPad tastatur, de medfølgende fjernbetjeninger og nøglebrikker eller via din mobiltelefon. På den måde kan alle være med, uanset tekniske færdigheder. 


Hvis du gerne vil vide, hvad der foregår i dit hjem, selvom du er på farten, kan du benytte vores gratis app til din iPhone eller Androidtelefon. Med denne installeret kan du betjene alarmsystemet og evt. tilbehør uanset hvor i verden, du befinder dig. Med vores alarmsystem har trygheden ingen grænser. 


Hvorfor skal jeg vælge et alarmsystem uden abonnement? 

Når du skal vælge et alarmsystem, skal du først og fremmest tage udgangspunkt i dine behov. Alle mennesker har forskellige tanker om, hvad tryghed er for dem, og det skal gerne afspejle sig i det alarmsystem, du vælger. 


Hos SikkertHjem forhandler vi alarmsystemer uden abonnement, fordi vi mener, at alle har ret til at føle sig tryg i sit eget hjem - uanset hvordan ens økonomi ser ud. Når du køber et alarmsystem hos os, betaler du kun én gang og slipper for løbende månedlige omkostninger. På den måde kan alle være med. 


Samtidig har du mulighed for at tilføje et ubegrænset antal af brugere til den medfølgende app. Det betyder, at dine brugere vil få PUSH beskeder og sms’er, hvis uheldet skulle være ude. På den måde er du sikret efter Nabohjælps-princippet, hvilket gør det muligt at reagere hurtigere, end hvis en vagt skulle tilkaldes. 


Læs mere om vores alarmsystemer her.