Alarmsystem

 

Nu kan du få et komplet alarmsystem for kun 1.499,-. På sikkerthjem.dk er du garanteret markedets absolut billigste og bedste alarmsystemer. Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og det samme burde du gøre! Nu behøver du ikke nøjes med det næstbedste - her på siden finder alarmsystemer i topklasse til meget lave priser. En familie bruger flere penge på toiletpapir om måneden, end de gør på at leje et af vores alarmsystemer - det siger lidt om, hvor billigt det er!

 

GSM alarmsystem - så nemt er det!

 

Det bliver ikke nemmere - et GSM alarmsystem fra SikkerHjem er super brugervenligt og kan aktiveres og deaktiveres via din mobiltelefon! Kan du betjene din mobiltelefon, kan du uden problemer betjene dit alarmsystem fra SikkertHjem. Men ikke nok med det - det er også billigere end traditionelle alarmsystemer, fordi det kommunikerer via mobilnetvæket, så slipper du nemlig for at bruge alt for mange penge på dyre internet- eller telefonforbindelser. Det øger også sikkerheden i dit hjem markant, fordi tyven ikke har mulighed for at klippe forbindelsen over til dit alarmsystem.

 

Alarmsystemerne kan betjenes via SMS fra alle mobiltelefoner, men for dem som har en Android telefon, er der også mulighed for at benytte SikkertHjem app til Android smart phones.

 

På udkig efter et billigt alarmsystem?

 

Er du på udkig efter et effektivt og prisbilligt alarmsystem, er du kommet til det rette sted! Vi forhandler kun 100% sikkerhedstestede alarmer, der kan skabe tryghed og sikkerhed for dig og din familie. Når du handler online, kan du tage dig god tid - her er ingen lange køer eller stressede ekspedienter. Til gengæld er du sikret 100% tilfredshedsgaranti og levering lige til døren. Det er enkelt og billigt at handle på sikkerthjem.dk. Vi har alt det udstyr, du har brug for, når du skal totalsikre din bolig. Slå til nu - som en ekstra service har vi også dag til dag levering, så bestil dit nye alarmsystem i dag og få det leveret allerede i morgen.

 

Alarmsystem - SikkertHjem