Et alarmsystem giver tryghed i hverdagen. Hos SikkertHjem har du mulighed for at få det alarmsystem, der passer til netop dine behov. Vores forskellige alarmpakker indeholder forskelligt tilbehør, så du kun betaler for det, du har brug for. 


Find det bedste alarmsystem

Der findes mange forskellige alarmsystemer på markedet. Fælles for dem er, at de skal skabe tryghed og undgå indbrud i hjemmet. Alligevel er der stor forskel på de forskellige alarmsystemer - både i kvalitet og pris. 


Når du skal vælge alarmsystem, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i dine konkrete ønsker og behov. Der findes ikke to hjem, der er ens, og derfor varierer behovene meget. 


Hos SikkertHjem finder du forskellige alarmsystemer til forskellige hjem - fælles for dem er, at de bringer sikkerheden til helt nye højder. Uanset om du skal bruge et alarmsystem til hus, lejlighed eller noget tredje, benytter vi vores S6evoTM alarmsystem, som tilbyder et komplet alarmsystem - lige meget hvilken pakke, du køber. 


S6evoTM alarmsystem

S6evoTM alarmsystemet er internetbaseret, hvilket vil sige, at alt foregår i realtid, og alarmsystemet bliver automatisk opdateret. Du har samtidig mulighed for at indsætte et simkort, som sikrer alarmsystemet ved internetnedbrud mm.


Når du vælger et alarmsystem hos os, kan du vælge mellem tre forskellige pakker: 


De forskellige pakker kommer med forskelligt tilbehør alt efter, hvad du har brug for. 


Du har også mulighed for at tilkøbe forskelligt tilbehør til vores S6evoTM. Mulighederne er mange, det er blot at vælge, hvor meget din bolig skal sikres.

Se og læs mere om vores produkterSådan virker alarmsystemet

Med et SikkertHjem alarmsystem er du et skridt foran, fordi alarmsystemet stresser indbrudstyven, hvis uheldet skulle være ude. Derudover sørger det medfølgende præventive alarmmærke for, at der er mindre sandsynlighed for, at indbrudstyven vælger netop din bolig, fordi vedkommende kan se, at der er en alarm i hjemmet. 


Når du modtager alarmsystemet, er det klar til brug med det samme. Alarmsystemet er udviklet med fokus på funktion og brugervenlighed, så du nemt kan opsætte panel og de trådløse enheder, når det passer dig - men skulle du få brug for hjælp, sidder vores support naturligvis klar til at hjælpe dig. 


Den daglige betjening af alarmsystemet er nem og enkel. Du kan selv vælge, om du vil slå systemet til og fra via det trådløse SmartPad tastatur, de medfølgende fjernbetjeninger og nøglebrikker eller via din mobiltelefon. Sikkerthjem tilbyder en gratis app til din iPhone eller Androidtelefon. Med denne installeret kan du betjene alarmsystemet og alt tilbehør, uanset hvor du befinder dig i verden.