Alarmsystemet du kan stole på

 

Hos SikkertHjemTM har du mulighed for at få det alarmsystem, der passer til netop dine behov. Vores forskellige alarmpakker indeholder forskellige antal af tilbehør – dette er med til at sikre, at du kun får det, du har behov for.

 

S6evoTM

 

Vores S6evoTM alarmsystem bringer sikkerheden til helt nye højder. Alarmsystemet er internetbaseret, hvilket vil sige at alt foregår i realtid. Alarmsystemet bliver også automatisk opdateret. Du har samtidig mulighed for at isætte et simkort, som sikre alarmsystemet ved internetnedbrud mm.

 

Du har også mulighed for at tilkøbe forskelligt tilbehør til vores S6evoTM. Det er her, du kan udvide og tilpasse efter dine behov. Mulighederne er mange, det er blot at vælge hvor meget din bolig skal sikres.

 

Du kan få et komplet S6evoTM alarmsystem fra kun 999kr, -. Her er der tale om vores startpakke, som er klar til brug ved modtagelse. Har du brug for mere tilbehør kan du vælge vores lejlighedspakke eller vores villapakke.

 

Med S6evoTM er du garanteret markedets absolut billigste og bedste alarmsystemer. Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten, og det samme burde du gøre. Nu behøver du ikke nøjes med det næstbedste - her på siden finder du alarmsystemer i topklasse til meget lave priser.

 

S5-TouchTM 

 

Vores S5-TouchTM alarmsystem er GSM baseret. Det vil sige, det udelukkende kører på GSM netværket. Dette alarmsystem er optimalt at bruge de steder, hvor der ikke er internet. F.eks.  på lageret eller i opbevaringsrummet.

 

S5-TouchTM styres via SMS og vores gratis app.  Her har du mulighed for at tilføje op til 4 brugere, som vil modtage SMS ved indbrud.  Du har altså mulighed for en hurtigere reaktionstid ved indbrud, ved at bruge dine selvvalgte brugere.