Med et alarmsystem til private fra SikkertHjem kan du sove trygt om natten - både når du er hjemme og på farten.

 

S6evoTM

Vores alarm S6evoTM bringer det klassiske alarmsystem til helt nye højder. Med forbindelse til internettet foregår alt i realtid, og alt synkroniseres på tværs af brugernes mobiltelefoner. Ved brug af SikkertHjemTM app til S6evoTM kan du som ejer, kontrollere din alarm på alle tider af døgnet. Du har også mulighed for at tilføje et ubegrænset antal brugere og gæster til dit system. Du styrer hvilket brugerniveau, der skal gives. Herefter dine valgte brugere og gæster også få PUSH beskeder og sms ved indbrud.
Du er altså sikret efter Nabohjælps princippet – hvilket gør det muligt at reagerer hurtigere end hvis en vagt skulle tilkaldes.

 

Vores S6evoTM er et komplet alarmsystem – lige meget hvilken pakke du køber. Pakkerne er inddelt efter antal tilbehør der følger med. Mulighederne er mange – så det er bare op til dig, hvordan du vil sikres bedst.

 

Samtidigt har du gode muligheder for at udvide og tilpasse systemet til netop dine behov. Alt vores tilbehør til S6evoTM er udviklet for at du som bruger af systemet, skal føler dig 100 % sikker – ude og hjemme.

 

S5-TouchTM


Skal du bruge et alarmsystem, hvor der ikke er internet, har vi også en løsning på dette. Vores S5-Touch alarmsystem er baseret udelukkende på GSM netværket. Det betyder at du kommunikerer med alarmsystemet via SMS.

 

Her har du også en masse muligheder for at udvide og tilpasse til netop dine behov. Her finder du tilbehør som røgalarm, indendørs kamera, SOS nødkald og meget mere. Det er altså kun op til dig, hvordan du vil gøre brug af alarmsystemet.

 

Hos SikkertHjemTM er vores alarmsystemer til private skabt efter den bedste kvalitet til Danmarks billigste priser med fokus på sikkerhed og brugervenlighed.

 

Billige alarmsystemer til private


Hos SikkertHjem finder du billige alarmsystemer til private - vi har sørget for at holde prisen nede, så alle kan få råd til et alarmsystem. Tag et kig på vores webshop, og se det store udvalg.