Hvis du har brug for mere tryghed i hverdagen, er et alarmsystem til private en god investering. Et godt alarmsystem skal ikke kun passe på hjemmet, når I er ude. Det skal også passe på dig og din familie, når I er hjemme. Et alarmsystem til private fra SikkertHjem sørger for, at du kan sove trygt om natten - både når du er hjemme, og når du er på farten. 

 

Bedste alarmsystem til private

Der findes mange forskellige alarmsystemer på markedet, som alle har forskellige funktioner og prisklasser. Når du skal vælge et alarmsystem, skal du tage udgangspunkt i dit og din families behov, så I får et alarmsystem, der gør jeres hverdag tryggere. 


Hos SikkertHjem ved vi, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i sit eget hjem. Derfor tilbyder vi vores S6evoTM alarmsytem til private, som er et komplet alarmsystem i høj kvalitet, der garanterer din sikkerhed i hverdagen.


S6evoTM alarmsystem til private

Vores S6evoTM alarmsystem har forbindelse til internettet, og med den tilhørende app kan du som ejer kontrollere dit alarmsystem på alle tider af døgnet. Du har også mulighed for at tilføje et ubegrænset antal brugere og gæster til dit system, og du styrer selv hvilket brugerniveau, de skal have. Herefter vil dine valgte brugere og gæster også få PUSH beskeder og sms ved indbrud. Det betyder, at du er sikret efter Nabohjælps-princippet, hvilket gør det muligt at reagere hurtigere, end hvis en vagt skulle tilkaldes. 


Vores S6evoTM er et komplet alarmsystem til private – lige meget hvilken pakke du køber. Pakkerne er inddelt efter antal tilbehør, der følger med. Via scanneren i SikkertHjem appen kan du på få sekunder tilføje kameraer - både ude og inde - SmartPlugs, der styrer dit lys, røgalarmer, oversvømmelsesdetektorer, nødkalsknapper og meget mere. 


Mulighederne er mange – det er bare op til dig, hvordan du vil sikres.


Privat alarmsystem beskytter dit hjem døgnet rundt 

Ifølge Det Kriminalpræventive Råd sker over 50% af alle indbrud i dagtimerne, og mere end 25% sker mellem klokken 18-24. Det er derfor vigtigt, at dit alarmsystem giver fuld beskyttelse - både når du er hjemme og ude. 


SikkertHjems alarmsystem arbejder med to forskellige sikringstilstande: 

  • Fuldsikring, som aktiverer alle systemets detektorer og enheder, når I er ude.

  • Delsikring, som sikrer skallen af boligen, når I er hjemme. Denne funktion er også kendt som skal-sikring eller nat-sikring.


Du kan selv slå din alarm til dag og nat, så du har kontrol over dit hjems sikkerhed, uanset om du er ude eller hjemme. 


Læs mere om vores alarmsystemer her.