Alarmsystemer til private

 

Med alarmsystemer til private fra SikkertHjem kan du sove trygt om natten - både når du er hjemme og på farten. Alle vores alarmer til private er GSM alarmer og kommunikerer via mobilnetværket. Det vil sige, at du og fire selvvalgte personer vil modtage status- og alarmerings-SMS'er i tilfælde af f.eks. indbrud, gasudslip eller brand. På den måde kan du og/eller personer fra dit netværk reagere med det samme - modsat en vagt fra en alarmcentral, der måske befinder sig flere kilometer væk fra din bolig.

 

Præventiv sikring af din bolig er et vigtigt skridt på vejen mod en totalsikring af dit hjem! Undersøgelser viser nemlig, at SikkertHjem alarmskiltet mere end halverer risikoen for indbrud. Derfor er det vigtigt, at du, når du modtager din alarmpakke fra SikkertHjem, med det samme klistrer alarmskiltene fast til f.eks. vinduer og døre, så det er synligt for enhver, der nærmer sig din bolig.

 

Alarmsystemer til private - ingen falsk alarm!

 

Hvor kan du få alarmsystemer til private, der holder ubudne gæster ude og sikrer dig en tryg nattesøvn, samtidig med at alarmsirenen ikke unødigt går i gang af natlige toiletbesøg og hunden, der trisser rundt? På sikkerthjem.dk finder du netop det! Alle vores alarmsystemer til private er nemlig indrettet på den måde, at de er immune over for dyr under 15 kilo, så du kan roligt lade hunden eller katten være hjemme, selvom alarmen er aktiveret. Derudover kan du benytte dig af delsikrings-funktionen - det vil sige, at du kan aktivere alarmen i dele af huset og således gå på toilettet om natten, uden sirenen vækker hele huset.

 

BILLIGE alarmsystemer til private

 

Hos SikkertHjem finder du billige alarmsystemer til private - vi har sørget for at holde prisen nede, så alle kan få råd til et alarmsystem! Tag et kig på vores webshop og se det store udvalg - bestil dit nye alarmsystem til private i dag og få det leveret allerede i morgen.

Privat alarmsystem til villaen, lejligheden eller fritidshuset

Med et privat alarmsystem kan du sikre både villaen og sommerhuset. Vi har udviklet et privat alarmsystem til både det store parcelhus og det lille fritidshus. Køb et privat alarmsystem i vores webshop og få gratis levering.

 

Alarmsystemer til private - SikkertHjem