Billig alarm i 1. klasses kvalitet


Billig alarm - hold tyvene ude i kulden med en billig alarm fra SikkertHjem™. Her på siden finder du markedets bedste og billigste alarmer, så sparer du penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt at have øje for, at netop med alarmprodukter, så er pris ikke alt - funktionsdygtighed, stabilitet og kvalitet vejer tungere end prisen alene.

Derfor er det også uhørt billigt, når du på sikkerthjem.dk finder nogen af markedets bedste alarmsystemer helt ned til 999 kr. – det er en ekstraordinær lav pris for en totalsikring af din bolig.

 

Hos SikkertHjem™ mener vi, at alle skal have råd til en billig alarm i 1. klasses kvalitet.

Derfor forhandler vi kun Danmarks bedste og billigste alarmer. Vi har gjort det nemt for dig og sammensat forskellige alarmpakker, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilke alarmtyper der dækker dine behov.

 

I vores S6evo™ serie finder du forskellige pakker, hvor forskellen er antallet af tilbehør. Så om du har en ungdomsbolig eller en stor villa, har du mulighed for at skræddersy din billige alarm efter dine behov.

 

Du kan finde S6evo™ Startpakke ved at klkke HER


Du kan finde S6evo™ Lejlighedspakke ved at klkke HER


Du kan finde S6evo™ Villapakke ved at klkke HER

 

Det er også super nemt at tilføje nyt udstyr til vores S6evo™ – alt foregår i vores gratis app, som er nem og overskuelig. Så ikke nok med du får Danmarks billigste alarm, du får også mulighed for at styre det i en gratis app.


Du kan finde tilbehør til S6evo™ ved at klikke HER

 

Er du på udkig efter en billig alarm?


Er du interesseret i en billig alarm, der er kvalitetstestet og bygger på den nyeste teknologi inden for alarmsystemer?

Hos SikkertHjem™ finder du netop det. Vi har et stort udvalg af billige alarmer af høj kvalitet, som skaber tryghed og sikkerhed for dig og din familie.

 

Når du handler din S6evo™ alarm hos SikkertHjem™, har du samtidig mulighed for at udvide dit alarmsystem med forskelligt tilbehør såsom SmartBulb, SmartPlugs, Åbningskontakter, Bevægelsessensor, Vibrationssensor, Vandsensor, Røgalarm, Inden- og udendørs sirener, og inden- og udendørs SmartCam.

 

Med andre ord kan du udbygge dit alarmsystem efter behov, og ikke nok med det - vi har også dag til dag-levering, hvis du bestiller inden kl. 15.00 på hverdage fra mandag til torsdag.