Billig alarm i 1. klasses kvalitet


Billig alarm - hold tyvene ude i kulden med en billig alarm fra SikkertHjem. Her på siden finder du markedets bedste og billigste alarmer, så sparer du penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt at have øje for, at netop med alarmprodukter, så er pris ikke alt - funktionsdygtighed, stabilitet og kvalitet vejer tungere end prisen alene. Derfor er det også uhørt billigt, når du på sikkerthjem.dk finder nogen af markedets bedste alarmsystemer helt ned til 999 kr. – det er en ekstraordinær lav pris for en totalsikring af din bolig.

 

Hos SikkertHjem mener vi, at alle skal have råd til en billig alarm i 1. klasses kvalitet. Derfor forhandler vi kun Danmarks bedste og billigste alarmer. Vi har gjort det nemt for dig og sammensat forskellige alarmpakker, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilke alarmtyper der dækker dine behov.

 

I vores S6evoTM serie finder du forskellige pakker, hvor forskellen er antallet af tilbehør. Så om du har en ungdomsbolig eller en stor villa, har du mulighed for at skræddersy din billige alarm efter dine behov.

 

Det er også super nemt at tilføje nyt udstyr til vores S6evoTM – alt foregår i vores gratis app, som er nem og overskuelig. Så ikke nok med du får Danmarks billigste alarm, du får også mulighed for at styre det i en gratis app.

 

Er du på udkig efter en billig alarm?


Er du interesseret i en billig alarm, der er kvalitetstestet og bygger på den nyeste teknologi inden for alarmsystemer? Hos SikkertHjem finder du netop det. Vi har et stort udvalg af billige alarmer af høj kvalitet, som skaber tryghed og sikkerhed for dig og din familie.

 

Når du handler din S6evoTM alarm hos SikkertHjem, har du samtidig mulighed for at udvide dit alarmsystem med forskelligt tilbehør såsom SmartBulb, SmartPlugs, Åbningskontakter, Bevægelsessensor, Vibrationssensor, Vandsensor, Røgalarm, Inden- og udendørs sirener, og inden- og udendørs SmartCam.

 

Mangler du en billig alarm, som skal fungere uden internet, har vi også løsningen på dette. Vores S5-TouchTM alarmsystem er baseret på GSM netværket, hvor du styrer din alarm primært via SMS. Der findes også en gratis app til dette system.

 

Til vores S5-TouchTM har du også mulighed for at udvide og tilpasse – det er kun op til dig, hvor sikret du ønsker din bolig skal være.

 

Med andre ord kan du udbygge dit alarmsystem efter behov, og ikke nok med det - vi har også dag til dag-levering, hvis du bestiller inden kl. 15.00 på hverdage fra mandag til torsdag.