Søger du en boligalarm, der kan sikre din bolig, både når du er på farten og hjemme? Hos SikkertHjemTM finder du boligalarmer netop til dette formål. Vores alarmer vil øge sikkerheden i dit hjem og skabe tryghed for dig og din familie.

 

Boligalarm - så nemt er det


Når du har købt din boligalarm hos SikkertHjem, er det din. Du slipper altså for dyrere abonnementer og skjulte gebyrer.

 

Vores S6evoTM boligalarm tager sikring af dit hjem til helt nye højder. Boligalarmen er internetbaseret, så alt foregår i realtid. Samtidig bliver boligalarmen automatisk opdateret.

 

Vi har forskellige pakker af S6evoTM boligalarmer. Alle pakker er komplette boligalarmer, som er klar til brug fra starten af. Selv med medfølgende tilbehør er automatisk oprettet i boligalarmen fra starten.

 

På udkig efter en boligalarm?


Det er vores overbevisning, at alle skal have råd til sikkerhed og tryghed, og derfor er vores boligalarmer de billigste på markedet.

 

Du kan til enhver tid udvide din boligalarm med f.eks. bevægelsessensorer, videoovervågning, røgalarm, SmartBulb, inden- og udendørs sirener og vandalarm. Med andre ord kan du hos SikkertHjemTM få en boligalarm, der passer præcis til dine behov.

 

Uanset om du bor i lejlighed i midtbyen eller i hus på landet, er vores boligalarmer en effektiv løsning. Vi tilbyder markedets laveste priser på boligalarmer.