Boligalarm

 

Søger du en boligalarm, der kan sikre din bolig, både når du er på farten og hjemme? På sikkerthjem.dk finder du boligalarmer netop til dette formål, der vil øge sikkerheden i dit hjem og skabe tryghed for dig og din familie.

 

Alle vores alarmer er gennemtestede og udviklet af en af de dygtigste producenter på markedet. De kommunikerer via GSM netværket - det vil sige, at du og fire selvvalgte personer fra dit netværk vil modtage alarmerings- og status-SMS'er i tilfælde af f.eks. lavt batteri eller indbrud. Det er yderst effektivt, fordi du kan vælge kontaktpersoner fra dit nærområde - f.eks. din nabo og/eller genbo. De kan reagere langt hurtigere end en vagt fra en alarmcentral, fordi de befinder sig lige rundt om hjørnet.

 

Boligalarm - så nemt er det!

 

Når du får din boligalarm fra SikkertHjem, er det hurtigt og nemt at installere alarmen. På siden her finder du en installationsguide, som step by step viser dig, hvordan du skal gøre, og inden for fem minutter er du godt i gang.

 

Vi har tilmed sørget for, at du slipper for grimme skruehuller i væggen og besværlige ledninger. Alle detektorerne til vores boligalarmer er nemlig trådløse og med pakken følger dobbeltklæbende tape, så du uden besvær kan placere din boligalarm detektorer, hvor du ønsker. Det betyder også, at du til enhver tid kan flytte enhederne, uden at det efterlader grimme huller i væggen.

 

På udkig efter en boligalarm?

 

På sikkerthjem.dk slipper du for grimme ekstraregninger og gebyrer. Den billige pris, du ser her på siden, er den, du får! Det er vores overbevisning, at alle skal have råd til sikkerhed og tryghed, og derfor er vores boligalarmer de billigste på markedet.

 

Du kan til enhver tid udvide din boligalarm med f.eks. videoovervågning, bevægelsesdetektorer og/eller dør/vinduesdetektorer. Med andre ord kan du på sikkerthjem.dk få en boligalarm, der passer præcis til dine behov!

Boligalarmer – gratis levering

Uanset om du bor i lejlighed i midtbyen eller i hus på landet, er vores boligalarmer en effektiv løsning. Vi tilbyder markedets laveste priser på boligalarmer. Vælg mellem forskellige pakker i vores webshop og få gratis levering af boligalarmer.

 

Boligalarm - SikkertHjem