Danmarks billigste hjemmealarm

 

Få styr på de ubudne gæster med en hjemmealarm fra SikkertHjem. Vi anvender den mest pålidelige teknologi og garanterer dig en tryg nattesøvn. Beskyt hjemmet med en billig, simpel og sikker løsning med vores effektive hjemmealarm. Se de forskellige pakker og enkeltalarmer i webshoppens store udvalg.

 

Beskyt hjemmet – nemt og effektivt


SikkertHjemTM har forskellige hjemmealarmer, som alle kan tilpasses efter netop dine behov. Udover at være nemme at installere, er de også nemme at betjene.

 

Vores S6evoTM hjemmealarm er internetbaseret. Det vil sige alt foregår i realtid, og opdateres automatisk. Hjemmealarmen styres via vores gratis app – det er også her du kan tilføje ekstra tilbehør, tilføje andre brugere og meget mere.

Med en S6evoTM hjemmealarm er du sikret et alarmsystem, der er Danmarks billigste. Der er ingen dyre abonnementer eller skjulte gebyrer. Så snart du har købt hjemmealarmen, er det dit. S6evoTM er designet til at være den hjemmealarm, som du kan tilpasse nøjagtigt til dine behov.

 

Der er forskelligt tilbehør du kan tilkøbe, såsom røgalarm, SmartCams, SmartPlug og meget mere. Her er mulighederne mange, det er kun op til dig, hvordan du vil beskyttes bedst.

 

Med S6evoTM er du også sikret efter Nabohjælpsprincippet. Du har mulighed for at tilføje et ubegrænset antal brugere og alarmmodtagere, som er med til at give en hurtigere reaktionstid.

 

Vores S5-TouchTM hjemmealarm er GSM baseret.

Hvis du ikke har internet i sommerhuset, på lageret eller i dit opbevaringsrum, er vores S5-TouchTM hjemmealarm det perfekte til dig. Her styrer du nemlig hjemmealarmen via SMS´er.

 

Med S5-TouchTM har du mulighed for at vælge op til 4 personer, som vil modtage SMS´er ved eventuelle indbrud. Når din hjemmealarm aktiveres, får dine kontaktpersoner besked pr. sms og kan handle hurtige og effektivt. Dette giver dig mulighed for en hurtigere reaktionstid i forhold til at skulle vente på en vagt.