Søger du en husalarm, der kan sikre din bolig, både når du er på farten og hjemme? Hos SikkertHjemTM finder du husalarmer netop til dette formål. Vores alarmer vil øge sikkerheden i dit hjem og skabe tryghed for dig og din familie.

 

Husalarm - så nemt er det


Når du får din husalarm fra SikkertHjem, er det hurtigt og nemt at installere alarmen. På siden her finder du en installationsguide, som step by step viser dig, hvordan du skal gøre, og inden for fem minutter er du godt i gang.

 

En fordel ved at købe husalarm hos SikkertHjemTM er, at du er sikret Danmarks billigste alarmsystemer. Prisen på vores husalarmer, er den eneste pris, du skal give for et komplet alarmsystem. Du slipper altså for dyrere abonnementer og skjulte gebyrer. Det er vores overbevisning, at alle skal have råd til sikkerhed og tryghed, og derfor er vores husalarmer de billigste på markedet.

 

På udkig efter en husalarm?


Hos SikkertHjemTM har du mulighed for forskellige typer af husalarmer.

 

Vi har vores S6evoTM husalarm, som er internetbaseret. Alt foregår derfor i realtid, og tilsluttes til din internetforbindelse. Du har mulighed for at styre husalarmen via vores gratis S6evoTM app, der både findes til android og Iphone.

 

Hvis du ikke har internet, der hvor du ønsker din husalarm, har vi også løsningen på dette. Vores S5-Touch er GSM baseret, og kører udelukkende på GSM-netværket. Her styrer du husalarmen via SMS og vores gratis app til S5-TouchTM.

 

Du kan til enhver tid udvide din husalarm med f.eks. bevægelsessensorer, videoovervågning, røgalarm, inden- og udendørs sirener og vandalarm og meget mere. Med andre ord kan du hos SikkertHjemTM få en husalarm, der passer præcis til dine behov!

 

Uanset om du bor i lejlighed i midtbyen eller i hus på landet, er vores husalarmer en effektiv løsning. Vi tilbyder markedets laveste priser på husalarmer.