Husalarm

 

Ønsker du at sikre din bolig mod indbrud? Med en husalarm fra SikkertHjem kan du genfinde trygheden i dit hjem. Desværre er det ikke alle, der kan kende forskel på dit og mit - for at forhindre at en sådan type skulle stjæle noget fra dit indbo, kan du være et skridt foran tyven og investere i en husalarm. Det er en investering i din og din families sikkerhed!

 

Op mod hver tredje dansker har haft indbrud eller oplevet forsøg på indbrud, og desværre er antallet af grov kriminalitet i forbindelse med indbrud stigende. Det vil sige hjemmerøverier, hvor enlige eller familier bliver udsat for fysisk overgreb. Derfor er det vigtigt, at du tager dine forholdsregler og gør det så svært som overhovedet muligt for indbrudstyvene. Du kan handle nu og derved mindske risikoen for, at en så frygtelig oplevelse overgår dig og din familie! Få en husalarm og hold ubudne gæster ude i kulden!


Husalarm - totalsikret på et øjeblik!

 

Alle vores husalarmer er forprogrammeret, så de er klar til start med det samme, du pakker dem ud af æsken. Det betyder, at du slipper for alt for dyre opdateringer og teknikerbesøg! Det eneste, du skal gøre, er at følge installationsguiden, som du finder her på siden - det er enkelt og ligetil. Du slipper samtidig for besværlige ledninger og grimme huller i væggen - alle detektorerne til vores husalarmer en nemlig trådløse og med dem følger dobbeltklæbende tape, så du slipper for besværet med boremaskiner og den efterfølgende oprydning.

 

På udkig efter en husalarm?

 

Føl dig helt tryg, både når du er hjemme og ude. Med en husalarm fra SikkertHjem behøver du ikke bekymre dig om fladskærmen derhjemme eller sølvtøjet i sommerhuset - du er garanteret en 100% sikker alarm, der alarmerer dig med det samme, der er ubudne gæster, som prøver at trænge ind i din bolig. En yderligere sikkerhedsfunktion på vores husalarmer er, at du kan aktivere dem, selvom du befinder dig flere kilometer væk - alt det kræver er en enkelt SMS, og alarmen vil straks blive aktiveret.

 Alarmer til hus – både til store og små boliger

Skal du have sikret både villaen og sommerhuset? Vores alarmer til hus fås i forskellige varianter. Du kan for eksempel vælge vores pakkeløsning med alarmer til hus til fritidsbrug. Køb alarmer til hus i vores webshop og få gratis levering.

Husalarm uden abonnement

Slip for dyre abonnementer – vi tilbyder en husalarm uden abonnement. Du ejer og betjener selv dit system og skal derfor ikke betale for lejeafgifter og teknikerbesøg. Vælg en af vores alarmpakker og få markedets bedste pris på en husalarm uden abonnement.

 

Husalarm - SikkertHjem