En indbrudsalarm fra SikkertHjem™ skaber tryghed for dig både nat og dag.


Mange tror, de fleste indbrud bliver begået om natten, men det er faktisk ikke tilfældet. Mere end 50% af alle indbrud bliver begået mellem kl. 8.00 og kl. 16.00, hvor de fleste mennesker er på arbejde.


Lad ikke dit hjem være ubeskyttet, hverken når du er ude eller hjemme.


Nu kan du totalsikre dit hjem døgnet rundt - invester i en professionel og stabil indbrudsalarm fra SikkertHjem™. Vi har sørget for, at du kan sammensætte din indbrudsalarm præcis efter dine behov. Uanset om du har hus, lejlighed, garage eller ønsker videoovervågning - har vi en indbrudsalarm til dig.

 

Du kan finde vores alarmpakker ved at klikke HER

 

Indbrudsalarm - totalsikring med mulighed for tilpasning

 

Hos SikkertHjem™ har vi fokus på, at det skal være så enkelt og nemt for dig at installere en indbrudsalarm som overhovedet muligt.

Vores S6evo™ indbrudsalarm er designet til, at det tager væsentlig kort tid at opsætte alarmen. Det medfølgende udstyr er allerede kodet til selve alarmsystemet, som gør at du blot skal have SmartBox´en (Hoveddelen) forbundet til dit internet, og så har du en fungerende indbrudsalarm. 

 

Med en S6evo™ indbrudsalarm har du samtidigt mulighed for at tilpasse og udvide selve systemet til netop dine behov. 


Du kan tilføje alt det tilbehør, som du ønsker - her er der ingen begrænsninger. Samtidigt har du mulighed for både Indendørs og Udendørs Videoovervågning, som du kan tilgå direkte i din app. 

 

Du finder alt S6evo™ tilbehør ved at klikke HER

 

Indbrudsalarm - SikkertHjem