Dygtige supportmedarbejdere søges

Dygtige supportmedarbejdere søges

SikkertHjem søger dygtige og engagerede medarbejdere til vores support-team, som vi udvider da vi er midt i en super-spændende ekspansions-rejse. Vi garanterer en spændende og udfordrende hverdag, fantastiske kollegaer og gode muligheder for personlig udvikling.

Er du vores nye Support kollega, med flair for teknik, og brænder du for at løse problemer for vores kunder med et smil og godt humør der kan fornemmes via telefonen?

Vores kunder har mange forskellige spørgsmål, og ringer fra både Danmark og Sverige, derfor er det en fordel, hvis du også kan forstå svensk. Dine kollegaer er dygtige og engagerede, og vi trives alle i et uformelt og behageligt arbejdsmiljø med et stærkt sammenhold og en god kollegial opbakning. Vi bestræber os på at alle kunder får en god og effektiv oplevelse med alle vores produkter, samt i kontakten med vores support-team. Vi udvider teamet og glæder os derfor til at få flere nye og dygtige kollegaer ombord!

 

Om afdelingen


Vores support-team hjælper kunder med tekniske udfordringer og produktspørgsmål på alle hverdage. Vi trives i et dynamisk og fleksibelt miljø med mange forskelligartede opgaver. Tonen er god og munter, omgivelserne i vores nyindrettede moderne lokaler er med til at skabe rammerne om en god arbejdsplads. Vi vægter det sociale og den gode positive ånd. Så trives du med at vejlede kunder, og er du en kompetent problemknuser, der forstår vigtigheden af god kundeservice, så glæder vi os til at høre fra dig.

 

 

Dit kommende job


Vi brænder for god kundeservice og teknik, og det skal vores kunder kunne mærke. Du vil få en grundig oplæring i vores produkter og systemer, så du er godt klædt på til dit nye job hos SikkertHjem.

 

 

Vi tilbyder

 

- En afvekslende hverdag, hvor du arbejder med flere forskellige opgaver.

- En hverdag med teknisk/brugersupport pr. telefon og e-mail til kunder og forhandlere.

- Dygtige kollegaer med dyb faglig viden, teknisk forståelse og højt humør.

- Fleksibel arbejdsplads med gode forhold.

- Løn efter kvalifikationer.

- En flad virksomhedsstruktur med hurtig adgang til beslutninger.

- Løbende intern uddannelse i systemer og kundeservice.

 

 

Vi forventer

 

- At du har god forståelse på forbrugerelektronik.

- At du er ansvarlig for egne sager om vejledning af produkter inden køb, hjælp til opsætning og ibrugtagning, fejlsøgning og RMA-håndtering.'

- At du er team-orienteret, serviceminded og ansvarsbevidst.

- At du sprogligt behersker dansk og forstår svensk i skrift og tale.

 

 

Ansøgning


Lyder ovenstående som et job for dig, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Din ansøgning behandles fortroligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte team-leder Peter Mørch på tlf.: 57116302.

 

Send din ansøgning på email til pm@sikkerthjem.dk.

 

Vi holder samtaler løbende og ansætter snarest.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

 

 

Om SikkertHjem


SikkertHjem er grundlagt i 2008 i et forsøg på at gøre op med uigennemskuelige priser og abonnementsordninger på boligalarmer. Vores udgangspunkt i denne mission er at tilbyde et driftssikkert alarmsystem, som kunden selv kan opsætte og installere uden besvær og som hele familien let kan betjene i dagligdagen. Som ejer af en SikkertHjem-alarm sparer man kr. 1.000-2.000 det første år og derefter kr. 2.000-5.000 årligt ift. en lejealarm med abonnement. SikkertHjem er markedsleder indenfor alarmsystemer uden abonnement. Vores produkter sikrer mere end 80.000 boliger og sælges i mere end 500 butikker i Danmark og Sverige. www.sikkerthjem.dk