iOS® Widget på vej - SikkertHjem™ Scandinavia

iOS® Widget på vej

Hej med dig.

Vi syntes lige at du fortjener at vide lidt omkring, hvad vi knokler på i øjeblikket.

Vi har rigtig mange spændende ting under opsejling og kan desværre ikke fortælle dig om dem alle. Vi er dog så langt med denne nye fede feature, at vi nu godt kan dele lidt om den med dig.

Inden længe, så kommer vi til at forkæle dig som har en iPhone® med vores smarte widget.

 

Hvad er en widget?

Widget er de små smarte udpluk af dine apps, som findes på den første hjemmeskærm på din iPhone®. Swipe til højre og se dem du allerede har tilgængelige nu.

De fleste af Apples® egne apps har en widget, som f.eks. Vejr, Fotos og Kort, ligesom mange tredjeparts apps også tilbyder widgets til deres app.

iOS® Apps - SikkertHjem™ Scandinavia

Du kan nemt se alle tilgængelige widgets ved at trykke på den runde Rediger knap. Tilføj nye widgets ved at trykke på den grønne + knap ud for den widget du vil tilføje, fjern widgets ved at trykke på den røde - knap ud for den widget du til fjerne og arranger rækkefølgen ved at holde på de tre streger ud for den widget du vil flytte og træk den til den ønskede plads.

 

Hvad kan den nye S6evo™ widget?

Ikke noget nyt overhovedet. Men…

Med widgeten kan du slå dit S6evo™ system til, slå det fra, slå det til i hjemmetilstand og igangsætte SOS nødkald. Altsammen uden at skulle åbne S6evo™ appen.

Det har aldrig være hurtigere at betjene dit alarmsystem. Swipe til højre, tryk på Slå til og ja, så er systemet slået til. Nemmere bliver det ikke.

 

Hvornår kommer den?

Snart. Mere kan vi desværre ikke sige nu.

Den nye widget kommer helt automatisk til din iPhone® via en opdatering af din S6evo™ app, så sørg for at du har slået automatisk opdatering af appen til.

Vi giver dig naturligvis et prej, når den nye widget bliver sluppet løs.

 

#udviklingsteamet