Jeg får ingen notifikationer fra S6evo™ | SikkertHjem™ Scandinavia

Jeg får ingen notifikationer fra S6evo™

Der kan være flere årsager til at du ikke modtager push-notifikationer fra dit S6evo™ system. I denne artikel vil jeg gennemgå de hyppigste årsager, samt fortælle dig hvordan du løser problemet.

 

Slå notifikationer til i appen

S6evo™ kan sende dig beskeder både som push-notifikationer og som SMS. Det kræver dog at du aktivere dette under din profil i appen.

Aktiver push-notifikationer i S6evo™ appen

Åben S6evo™ appen
- Tryk på Indstillinger (tandhjulet i øverste højre hjørne). - Tryk på Brugere
- Tryk på din egen profil
- Sørg for at Push Notifikationer er aktiveret.
- Vælg de typer notifikationer du ønsker at modtage.
- Gem ved at trykke på OK ikonet i øverste højre hjørne.

 

Slå notifikationer til på din telefon

Når du installerer S6evo™ appen på din telefon og starter den første gang, bliver du spurgt om du vil tillade den at sende dig notifikationer.

Fik du ved en fejl afvist at appen må sende dig beskeder, ja så kan den altså ikke. Tjek derfor om du har tilladt S6evo™ appen at sende dig notifikationer i din telefons indstillinger.

Sådan gør du på en iPhone®

- Åben Indstillinger
- Tryk på Meddelelser
- Tryk på S6evoTM
- Sørg for at Tillad Meddelelser er aktiveret.

Sådan gør du på Android™

Åben Indstillinger
- Tryk på Meddelelser
- Sørg for at meddelelser er aktiveret ud for S6evo™

 

Sørg for at din telefon ikke de-aktiverer notifikationer

Nogle mobiltelefonproducenter er begyndt at gøre så apps, som udgangspunkt, ikke kan have processer kørende i baggrunden.

Typisk er det de kinesiske mobil-brands som gør brug af denne metode, herunder Oppo og Vivo.

Årsagen til at de er begyndt på dette, er faktisk ret fornuftig. De ønsker at din telefon skal kunne holde batteri længst muligt og at den skal kunne kører de apps du rent faktisk aktivt bruger, bedst muligt.

Logikken er god, men ikke uden problemer. Når producenten tvinger alle app baggrundsopgaver til at lukke, så forsvinder muligheden for at modtage notifikationer fra appen også.

Problemet er ikke isoleret til S6evo™ appen, men til næsten alle tredje parts apps, dvs. apps som ikke er udviklet af producenten selv. De allermest populære apps, som f.eks. facebook, vælger producenterne dog at tillade kører i baggrunden, da de nok kan forudse en klagestorm i deres support-afdeling, hvis alle ejere af deres telefoner ikke får besked om at kollegaen har været i skoven eller naboens datter har uploadet et videoklip af nye danserutine.
Selvom baggrundsopgaver for tredjeparts apps, fra fabrikkens side, er blevet de.aktiveret, så kan du sagtens selv fortælle din telefon, at specifikke apps gerne må kører i baggrunden og derved kunne sende dig notifikationer.

 

Tillad S6evoTM appen at køre i baggrunden

Måden du tillader baggrundsopgaver for en app, varierer fra telefon til telefon.

Nogle producenter har gjort det muligt i telefonens indstillinger, typisk under menupunktet Meddelelser eller Notifikationer, hvor andre producenter har pre- installeret en app på din telefon til netop dette formål.
Jeg kan desværre ikke fortælle dig hvordan du gør på netop din telefon, men en simpel Google søgning indeholdende telefonens navn og teksten “tillad meddelelser” eller endnu bedre “allow notifications”, hvis du er frisk på en engels vejledning, skulle gerne hjælpe dig på vej.