S6evo™ Røgalarm. En smart røgalarm. - SikkertHjem™ Scandinavia

S6evo™ Røgalarm. En smart røgalarm

At sikre sit hjem med røgalarmer er en rigtig god ide, det kan vi alle blive enige om.

Røgalarmer redder liv og de gør det med en meget lille investering, både i forhold til pengepungen og arbejdet med at sætte dem op, teste dem og skifte batteriet i dem en gang imellem.

Lige knap 60.000 oplever brand i hjemmet hvert eneste år og gennemsnitligt dør 70 mennesker grundet brand hvert eneste år.

Jeg ved at det er ubehagelige data at læse om og jeg lover at vi ikke skal grave mere i dødstal, men fakta er at det er både nemt og billigt at nedsætte risikoen for brand.

 

Hvorfor er en S6evo™ røgalarm særlig?

Simpelt. Det er den fordi at den gør mere for at advarer dig og din familie om brand, end en normal røgalarm gør.

Når en S6evo™ røgalarm registrerer røgudvikling, begynder den naturligvis at hyle, præcis som enhver anden røgalarm, men den stopper ikke her.

Røgalarmen sender straks et trådløst signal til din S6evo™ SmartBox om at der er registreret røg og det er her teknologi-magien starter.

S6evo™ SmartBoxens indbyggede sirene begynder straks at lyde og eventuelle eksterne sirener igangsættes også, hvilket sikrer at hele boligen straks advares om branden.

Derudover informere alle brugere af systemet via push-notifikationer direkte på mobiltelefonen, ligesom folk der ikke er brugere af systemet, f.eks. naboerne, kan få tilsendt SMS beskeder om branden. Alt sammen i realtid og helt automatisk.

Handling S6evo™ Røgalarm Normal røgalarm
Hyler lokalt Ja Ja
Igangsætter eksterne sirener Ja -
Sender push-notifikationer direkte til din mobil Ja -
Sender SMS beskeder til dine naboer Ja -
Advarer dig om brand når du ikke er hjemme Ja -

 

Sætter himmel og hav i værk. Når det er nødvendigt

Det er altid en god ide at installere en røgalarm i hjemmet, men hvilken gavn er den til, hvis dem i den anden ende af huset ikke vækkes når den hyler?

En røgalarm redder liv, men altså kun hvis man hører den.

S6evo™ røgalarmen arbejder naturligt sammen med dit S6evo™ alarmsystem og igangsætter helt automatisk en hel række af handlinger, der sikrer at alle i boligen advares tydeligt om at noget er galt.

Når en S6evo™ røgalarm registrerer røg, sendes automatisk besked til din S6evo™ SmartBox, som straks igangsætter både den indbyggede sirene, samt alle forbundne eksterne sirener. På denne måde er ingen i boligen i tvivl om at noget er galt. Præcis hvad der skal til, når uheldet er ude.

 

Du får besked. Også når du er ude

Er uheldet ude og der opstår brand, så er det jo heldigt hvis det sker når du ikke er hjemme. Eller er det…? Hvad med Rollo hjemme i bryggerset og hvad med naboerne, nu hvor ingen er hjemme til at begrænse omfanget af branden?

S6evo™ røgalarmen igangsætter ikke blot himmel og hav derhjemme, den sender også dig alle alle øvrige brugere af S6evo™ besked uanset hvor I befinder jer i verdenen.

Du kan endda tilmelde dine naboer som alarmmodtagere uden de behøver være brugere af dit system, så vil de få tilsendt SMS beskeder direkte til deres mobiltelefoner, hvis der skulle opstå brand.

 

*Kilde for data om antal brande og dødstal. Danmarks Statistik.