Vær forberedt på skybrud | SikkertHjem™ Scandinavia

Vær forberedt på skybrud

Jeg skal ærligt indrømme at det er en smule underligt at sidde på terrassen i 35 graders varme, under en skyfri himmel og skrive dette indlæg. Skybrud føles netop nu som værende helt urealistisk og bestemt ikke noget som jeg har lyst til at tænke på.

Men, desværre er det en realitet at skybrud er kommet for at blive og meget tyder på at vi vil se dem både hyppigere og kraftigere. Det er derfor vigtigt at du forbereder din bolig bedst muligt.

Faktisk er det kun sket én enkelt gang i de seneste 10 år, at vi ikke har haft skybrud henover sommeren.

 

Forbered din bolig på skybrud

Der findes en række tiltag du kan overveje for at sikre din bolig bedst muligt mod skybrud og de ødelæggende mængder vand, som de bringer med sig. Beklageligvis, er de fleste af disse tiltag forholdsvis omfattende og omkostningstunge.

Det er f.eks. oplagt at overveje at lægge dræn rund om din bolig, især hvis du har en kælder, eller omlægge terrænet rundt om boligen, så der skabes en hældning væk fra boligen. Tiltagene er mange og effektive, men desværre også omfattende og derfor ikke en mulighed for alle.

Vores S6evo™ vandsensor kan hverken fungere som dræn eller omlægge din have, men den kan advarer både dig, dine naboer, familie eller venner, ja faktisk alle dem du ønsker, i realtid det øjeblik væske registreres på gulvet.

 

Bliv advaret om oversvømmelse uanset om du er hjemme eller ude

Opsæt vandsensoren steder i boligen som er udsatte for oversvømmelse. Dette kan være i din kælder, bag vaskemaskinen og opvaskemaskinen eller ved vandhanen i skuret.

Straks sensoren opfanger væske (og der skal ikke meget til) vil den give både dig og alle dem du ønsker, besked om at der er risiko for oversvømmelse og du kan på denne måde hurtigt og effektivt handle, allerede inden skaden er sket.

 

Lille størrelse og investering, men stor effekt

S6evo™ vandsensoren virker sammen med S6evo™ alarmsystemet. Den er ganske lille og diskret og kræver ikke andet end at du forbinder den til dit alarmsystem ved at skanne QR koden på sensorer og at du skifter batteriet i den en gang hvert halvandet år cirka.

S6evo™ vandsensoren koster bare kr. 159.