Privatalarm


Det kan betale sig at investere i en privatalarm. Fuldbyrdet indbrud eller forsøg på indbrud sker hver eneste dag i Danmark, og tallet er stødt stigende.

 

Det kan blive en rigtig dyr fornøjelse både økonomisk og personligt, hvis du kommer hjem til en smadret rude og et rippet indbo - det kunne være undgået med en privatalarm.

 

Hos SikkertHjem™ kan du sammensætte din helt egen privatalarm, der passer til dine behov. Vi har forskellige alarmpakker, hvor forskellen er antallet af tilbehør.

 

Om du køber vores internetbaseret S6evo™ privatalarm eller vores S5-Touch™ privatalarm, er du sikret et komplet alarmsystem.

 

Alle vores privatalarmer bygger på den nyeste teknologi inden for alarmsystemer. Det er høj kvalitet til lave priser. Vores filosofi er, at alle skal have råd til en privatalarm, og derfor kan du få en privatalarm fra kun 999 kr. Det er så billigt, at selv tyven ville købe den - frem for at stjæle den!


Du kan finde alle vores alarmpakker ved at klikke HER

 

Privatalarm - et forsikringskrav


En privatalarm kan være din vigtigste sikkerhedsforanstaltning i en forsikringssag. Hvis du har mange værdigenstande i din bolig, kan forsikringsselskabet faktisk kræve, at du har en privatalarm - hvis ikke, har du ikke krav på erstatning i tilfælde af indbrud. Så hvis du vil sikre dit hjem mod indbrud og samtidig sikre, at du reelt får erstatning, hvis uheldet skulle være ude, så træf en klog beslutning og invester i en privatalarm.

 

Spar penge på privatalarm


Hold tyvene på afstand med en billig privatalarm af høj kvalitet fra SikkertHjem™. Vi har dag til dag-levering – hvis du bestiller din privatalarm mandag – torsdag inden kl. 15.00.

 

Tag et kig på vores webshop og se det store udvalg af privatalarmer. Vi står selvfølgelig altid til din disposition, hvis du har behov for råd og vejledning om, hvilken privatalarm du skal vælge.

 

Privatalarm uden abonnement


Er du træt af dyre abonnementer? Her får du en privatalarm uden abonnement. Når du køber din alarm hos os, ejer du selv systemet og undgår urimelige lejeafgifter. Vælg mellem forskellige pakker og få den bedste pris på en privatalarm uden abonnement.