Privatalarm

 

Det kan betale sig at investere i en privatalarm! Fuldbyrdet indbrud eller forsøg på indbrud sker hver eneste dag i Danmark, og tallet er stødt stigende. Det kan blive en rigtig dyr fornøjelse både økonomisk og personligt, hvis du kommer hjem til en smadret rude og et rippet indbo - det kunne være undgået med en privatalarm! Faktisk viser undersøgelser, at hele 20% af tyvenes indgangsveje er gennem en knust rude, derfor kan det godt betale sig at investere i en dør/vinduesdetektor. Hos SikkertHjem kan du sammensætte dit helt eget alarmsytem, der passer til dine behov. Det vil sige, at du kan integrere f.eks. videoovervågning, dør/vinduesdetektor og/eller trådløs bevægelsesdetektor, m.v. efter behov.

 

Alle vores privatalarmer bygger på den nyeste teknologi inden for alarmsystemer. Det er høj kvalitet til lave priser! Vores filosofi er, at alle skal have råd til en privatalarm, og derfor kan du få en privatalarm for kun 1.499 kr. Det er så billigt, at selv tyven ville købe den - frem for at stjæle den!

 

Privatalarm - et forsikringskrav!

 

En privatalarm kan være din vigtigste sikkerhedsforanstaltning i en forsikringssag. Hvis du har mange værdigenstande i din bolig, kan forsikringsselskabet faktisk kræve, at du har en privatalarm - hvis ikke, har du ikke krav på erstatning i tilfælde af indbrud. Så hvis du vil sikre dit hjem mod indbrud og samtidig sikre, at du reelt får erstatning, hvis uheldet skulle være ude, så træf en klog beslutning og invester i en privatalarm.

 

SPAR penge på privatalarm

 

Hold tyvene på afstand med en billig privatalarm af høj kvalitet fra SikkertHjem. Vi har dag til dag levering - bestiller du din privatalarm inden kl. 15.00, får du den leveret til din hoveddør allerede i morgen. Tag et kig på vores webshop og se det store udvalg af privatalarmer. Vi står selvfølgelig altid til din disposition, hvis du har behov for råd og vejledning om, hvilken privatalarm du skal vælge!

Privatalarm uden abonnement

Er du træt af dyre abonnementer? Her får du en privatalarm uden abonnement. Når du køber din alarm hos os, ejer du selv systemet og undgår urimelige lejeafgifter. Vælg mellem forskellige pakker og få den bedste pris på en privatalarm uden abonnement.

 

Privatalarm - SikkertHjem