Senest opdateret: Maj 2018

 


Vi tager din ret til privatliv seriøst og sikrer at de persondata du deler med os, bliver håndteret sikkert og ordentligt.

 

Vores privatlivspolitik er bevidst holdt enkel, så du nemt kan skabe dig et overblik over nøjagtigt hvilke af dine data vi har registreret, samt hvordan vi har modtaget dem, hvordan vi benytter dem og hvem som har adgang til dem.

 

Denne privatlivspolitik fungere både som information til dig omkring dine persondata hos os, samt som vores erklæring om hvordan vi håndtere dem.

 

Med Vi menes Cawa Security ApS (SikkertHjem™), registreret under CVR-nummer DK33771894, med fysisk adresse på Tværstræde 14B, 3600 Frederikssund, Danmark, i det følgende kaldet SikkertHjem. Med Du og Dig menes du som indtræder i en eller flere af nedenstående interaktioneskategorier med os.

 

 

Hvad er GDPR?

 

General Data Protection Regulation eller den Generelle Databeskyttelsesforordning, er en fælles europæisk lovgivning, som er til for at sikre dine persondata, når de benyttes og opbevares af virksomheder som vores.

 

Lovgivningen er gældende i hele det europæiske økonomiske samarbejdsområde (EØS) og sikre ensartede retningslinjer for hvordan dine data må håndteres, samt dine muligheder og ret til at få disse tilpasset eller helt slettet.

 

 

Vi er dataansvarlig

 

Vi er ansvarlig for alle de persondata du deler med os. Et ansvar vi tager meget seriøst.

 

Som dataansvarlig har vi ansvaret for at sikre at de data du giver os, alene benyttes til de formål du har givet dit samtykke til, at de bliver håndteret sikkert og at de kun deles med eksterne 3. parter, når dette er nødigt for at levere vores produkter og services til dig, samt at udveklingen af dine data forgår efter gældende regler på området.

 

 

Databehandlere

 

I mange tilfælde agerer vi selv som databehandler i forbindelse med behandlingen af dine data, men vi er også afhængige af eksterne samarbejdspartnere for at kunne levere produkter og services til dig.

 

Vi har indgået særlige Databehandlingsaftaler med hver eneste af vores leverandører, for at sikre at delingen af dine data sker på en ordentlig og sikker måde efter faste retningslinjer.

 

I nogle tilfælde deles dine persondata også udenfor EU’s grænser. Dette er f.eks. gældende for data indsamlet i forbindelse med brug af vores websites, som behandles i Google Analytics, der holder til i USA, samt vores kundeservicesystem, som leveres og hostes af Zendesk Inc. også beliggende i USA.

 

 

Dine rettigheder

 

De persondata du deler med os er i sagens natur dine. Du har derfor ret til at få indsigt i hvilke af dine data vi opbevarer, du har ret til at tilpasse eller begrænse dem og du har naturligvis også ret til at få dem helt slettet hos os.

 

Ønsker du at få indsigt i, tilpasse eller få slettet dine persondata hos os, så er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesansvarlige.

 

Dennis Larsen
privacy@sikkerthjem.dk

 

Ønsker du alle dine data slettet hos os, kan du benytte funktionen Slet Mine Data.

 

 

Data vi behandler

 

Vi behandler alene data som vi finder nødvendige for at vi kan levere de produkter og services du bestiller hos os, samt markedsføre samme overfor dig. Nedenfor kan du læse hvordan vi modtager dine persondata og i hvilken sammenhæng.

 

 

Køb af produkter og services

 

Når du bestiller og betaler for produkter og services på vores websites sikkerthjem.dk og sikkerthjem.se, så indsamles data for at kunne sikre enten fysisk eller digital fremsendelse af dine varer, samt modtage din betaling.

 

Datatype

Modtages

Anvendelse

Databehandler

Navn

Ved din indtastning i forbindelse med bestilling.

Anvendes til personliggørelse af kommunikation og levering af din ordre.

SikkertHjem

Pakkelabels.dk ApS (DK)

InventNord og PakkecenterNord ApS (DK)

Adresse

Ved din indtastning i forbindelse med bestilling.

Anvendes til levering af din ordre.

SikkertHjem

pakkelabels.dk ApS (DK)

InventNord og PakkecenterNord ApS (DK)

Emailadresse

Ved din indtastning i forbindelse med bestilling.

Anvendes til at kommunikere med dig, f.eks. sende dig din ordrebekræftelse.

SikkertHjem

Pakkelabels.dk ApS (DK)

InventNord og PakkecenterNord ApS (DK)

Telefonnummer

Ved din indtastning i forbindelse med bestilling.

Benyttes til at fremsende SMS-notifikationer omkring levering af bestilte varer og i sjældne tilfælde til kontakt, hvis noget skal klarlægges ifm. din ordre.

SikkertHjem

Pakkelabels.dk ApS (DK)

InventNord og PakkecenterNord ApS (DK)

Betalingsoplysninger

Ved din indtastning i forbindelse med bestilling.

Benyttes til at modtage din betaling. Dine betalingsoplysninger behandles ikke på vores egne servere, men hos vores PCI certificerede gateway-partner, som opererer fra Danmark.

Bambora Danmark (DK)

Varighed af dataopbevaring:

Data slettes ikke automatisk. Du er dog altid velkommen til at kontakte os på privacy@sikkerthjem.dk for at få indsigt i, tilpasset eller slette dine data. Ønsker du at få slettet alle dine data hos os, kan du benytte funktionen Slet Mine Data.

 

 

Tilmelding til nyhedsbrev

 

Når du aktivt tilmelder dig vores nyhedsbrev, så indsamles data for at kunne sende dig det ønskede nyhedsbrev.


Datatype

Modtages

Anvendelse

Databehandler

Emailadresse

Ved din indtastning i forbindelse med bestilling og manuel afkrydsning i “Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve” boksen i forbindelse med bestilling i vores webshops. 

Anvendes til at fremsende det tilmeldte nyhedsbrev til dig.

SikkertHjem

Ubivox Danmark ApS (DK)

Varighed af dataopbevaring:

Data slettes ikke automatisk. Du er dog altid velkommen til at kontakte os på privacy@sikkerthjem.dk for at få indsigt i, tilpasset eller slette dine data. Ønsker du at få slettet alle dine data hos os, kan du benytte funktionen Slet Mine Data.



Kontakt til kundeservice og support


Når du kontakter vores kundeservice- og supportteam, så indsamles data for at kunne behandle din henvendelse og sikre at du får den assistance du behøver.


Datatype

Modtages

Anvendelse

Databehandler

Navn

I forbindelse med telefonsamtale eller udledes fra den email du har sendt til os.

Anvendes til personliggørelse af kommunikation.

SikkertHjem

Zendesk Inc. (USA)

Ipnordic A/S (DK)

Emailadresse

I forbindelse med telefonsamtale eller udledes fra den email du har sendt til os.

Anvendes til at kommunikere med dig ifm. med behandling af din henvendelse.

SikkertHjem

Zendesk Inc. (USA)

Telefonnummer

I forbindelse med telefonsamtale.

Anvendes til at kommunikere med dig ifm. med behandling af din henvendelse.

SikkertHjem

Zendesk Inc. (USA)

Ipnordic A/S (DK)

Adresse

I forbindelse med telefonsamtale eller udledes fra den email du har sendt til os. Modtages alene i retur-, reparations- og ombytningssager.

Anvendes til oprettelse af fragtlabels i forbindelse med retur-, reparations- og ombytningssager.

SikkertHjem

Zendesk Inc. (USA)

Pakkelabels.dk ApS (DK)

InventNord og PakkecenterNord ApS (DK)

Varighed af dataopbevaring:

Data slettes ikke automatisk. Du er dog altid velkommen til at kontakte os på privacy@sikkerthjem.dk for at få indsigt i, tilpasset eller slette dine data. Ønsker du at få slettet alle dine data hos os, kan du benytte funktionen Slet Mine Data.



Aktivering af SikkertHjem™ SMS-kort

 

Når du aktivere dit SikkertHjem™ SMS-kort på vores websites, så indsamles data for at registrere dig som ejer af kortet og drifte SMS-servicen for dig.

 

Datatype

Modtages

Anvendelse

Databehandler

Navn

Ved din indtastning i forbindelse med aktivering af SMS-kortet på vores websites.

Anvendes til at registre dig som ejer af SMS-kortet.

SikkertHjem

Emailadresse

Ved din indtastning i forbindelse med aktivering af SMS-kortet på vores websites.

Anvendes til at sende dig information omkring aktivering, forlængelse og lukning af dit SMS-kort.

SikkertHjem

Telefonnummer

Ved din indtastning i forbindelse med aktivering af SMS-kortet på vores websites.

Anvendes til at registre dig som ejer af SMS-kortet.

SikkertHjem

Adresse

Ved din indtastning i forbindelse med aktivering af SMS-kortet på vores websites.

Anvendes til at registre dig som ejer af SMS-kortet.

SikkertHjem

Telefonnummer på dit SMS-kort

Ved din indtastning i forbindelse med aktivering af SMS-kortet på vores websites.

Anvendes til at aktivere og håndtere dit SMS-kort hos vores leverandør.

SikkertHjem

SimService A/S (DK)

Telenor Connexion AB (SE)

ICC-nummer på dit SMS-kort

Ved din indtastning i forbindelse med aktivering af SMS-kortet på vores websites.

Anvendes til at aktivere og håndtere dit SMS-kort hos vores leverandør.

SikkertHjem

SimService A/S (DK)

Telenor Connexion AB (SE)

Varighed af dataopbevaring:

Data slettes ikke automatisk. Du er dog altid velkommen til at kontakte os på privacy@sikkerthjem.dk for at få indsigt i, tilpasset eller slette dine data. Ønsker du at få slettet alle dine data hos os, kan du benytte funktionen Slet Mine Data.

 

 

Ved brug af vores apps

 

Ved brug af vores mobile apps indsamles data for at oprette din brugerkonto og forbinde dig med dine produkter på vores servere.

 

Datatype

Modtages

Anvendelse

Databehandler

Brugernavn

Ved din indtastning i forbindelse med opsætning af din brugerkonto i vores apps.

Anvendes til at oprette din brugerkonto.

SikkertHjem

Google Cloud LLC (BE)

Emailadresse

Ved din indtastning i forbindelse med opsætning af din brugerkonto i vores apps.

Anvendes til at oprette din brugerkonto.

SikkertHjem

Google Cloud LLC (BE)

Telefonnummer

Ved din indtastning i vores apps.

Anvendes til at verificere din brugerkonto og give mulighed for genoprettelse ved glemt adgangskode.

SikkertHjem

Google Cloud LLC (BE)

Foto

Ved din upload i vores apps.

Anvendes alene så du nemt visuelt kan identificere hvilken brugerkonto du er logget ind med.

SikkertHjem

Google Cloud LLC (BE)

IP-adresse

Indhentes automatisk ved opstart af dit internetbaserede SikkertHjem™ produkt (S6evo™, SmartCam, etc.)

Anvendes til at identificere dit SikkertHjem™ produkt, så vi kan linke dig til dine produkter.

SikkertHjem

Google Cloud LLC (BE)

Varighed af dataopbevaring:

Data slettes ikke automatisk. Du er dog altid velkommen til at kontakte os på privacy@sikkerthjem.dk for at få indsigt i, tilpasset eller slette dine data. Ønsker du at få slettet alle dine data hos os, kan du benytte funktionen Slet Mine Data.

 

 

Klagemuligheder

 

Føler du ikke at vi varetager dine persondata godt nok, så har du ret til at klage. Dette kan du enten gøre til vores databeskyttelsesansvarlige på privacy@sikkerthjem.dk eller til Datatilsynet.

 

 

Opdatering af denne privatlivspolitik

 

Hvis vi foretager ændringer til vores privatlivspolitik, vil den nye udgave blive udgivet her på denne side. Det vil altid fremgå øverst i politikken, hvornpr den sidst er blevet opdateret.

 

Foretager vi større ændringer til politikken, som ændre den måde vi håndtere dine persondata på, vil vi orientere dig via vores nyhedsbrev.