Trådløs alarm - et værn mod indbrudstyve. Stop ubudne gæster, før det er for sent. Med en trådløs alarm fra SikkertHjem™ kan du være helt tryg, både når du er væk fra din bolig, og når du er hjemme.


Vi forhandler kun alarmer, der er prisbillige, yderst effektive og selvfølgelig diskrete i designet, så de ikke dominerer din boligindretning. Dog er det vigtigt at sende et signal til indbrudstyvene - derfor følger der altid SikkertHjem™ alarmskilte med din trådløse alarm. Undersøgelser viser nemlig, at langt de fleste forsøg på indbrud bliver afværget alene ved synet af SikkertHjem™ alarmskiltet.


Find alle vores alarmpakker ved at klikke HER

 

Trådløs alarm – sov trygt om natten!

 

Du har mulighed for at vælge din helt egen tilpasset skalsikring med S6evo™ alarmsystem. Her kan du tilpasse skalsikringen, så f.eks. din åbningskontakter er aktiveret om natten - men ikke din bevægelsessensorer. På denne måde kan du frit bevæge dit rundt i huset om natten med alarm aktiveret, og samtidigt vil dine aktiveret åbningskontakt melde alarm, hvis døre eller vinduer skulle brydes åbne. 


Du har også mulighed for at tilkøbe forskellige slags tilbehør til din S6evo™ alarm. 


F.eks. en SmartBulb, som du kan sætte til at tænde og slukke på bestemte tidpunkter. Eller måske en SmartPlug som kan tænde på din radio på bestemte tidspunkter. Begge disse to tilbehørstyper kan du selvfølgelig også betjene direkte i din app, hvor du her kan aktiverer/deaktiverer disse som du nu har behov for. 


Du har derfor mange muligheder for at tilpasse dit S6evo™ alarmsystem efter netop dine behov. 


Du kan finde alt tilbehør til S6evo™ ved at klikke HER

 

 

Dag til dag levering af trådløs alarm

 

Du kan bestille en trådløs alarm mandag til torsdag inden kl. 15.00 og få den leveret lige til dine hoveddør allerede dagen efter.


Øg sikkerheden i din bolig og værn dit hjem mod ubudne gæster. Du sparer både tid, penge og personlige tab, hvis du præventivt sikrer dig mod brand og indbrud. På sikkerthjem.dk finder du et stort udvalg af trådløse alarmer af høj kvalitet til billige priser.


Find ud af, hvad der passer til dine behov og tag et kig på vores webshop. En trådløs alarm fra SikkertHjem™ er et sikkert valg!