Trådløs alarm

 

Trådløs alarm - et værn mod indbrudstyve. Stop ubudne gæster, før det er for sent. Med en trådløs alarm fra SikkertHjem kan du være helt tryg, både når du er væk fra din bolig, og når du er hjemme. Vi forhandler kun alarmer, der er prisbillige, yderst effektive og selvfølgelig diskrete i designet, så de ikke dominerer din boligindretning. Dog er det vigtigt at sende et signal til indbrudstyvene - derfor følger der altid SikkertHjem alarmskilte med din trådløse alarm. Undersøgelser viser nemlig, at langt de fleste forsøg på indbrud bliver afværget alene ved synet af SikkertHjem alarmskiltet.

 

Trådløs alarm – sov trygt om natten!

 

Skulle uheldet være ude - uden du har aktiveret din alarm - kan du benytte dig af panikalarmen! Her aktiverer du sirenen, og dine fire selvvalgte kontaktpersoner vil straks modtage en alarmerings-SMS. Hjælpen er nær – det tager kun dine naboer få minutter at komme dig til undsætning. Panikalarmen kan aktiveres enten på en knap på selve alarmpanelet, via fjernbetjeningen eller tilkøbsproduktet panikknap.


Men en trådløs alarm fra SikkertHjem kan du også benytte dig af delsikrings-funktionen. Det vil sige, at du frit kan vælge, hvilke alarmdetektorer der skal aktiveres, og hvilke der ikke skal. Delsikrings-funktionen er super praktisk, fordi du og din familie f.eks. kan gå på toilettet om natten, uden alarmen går i gang - samtidig med at I ved, resten af boligen er sikret mod ubudne gæster.

 

Dag til dag levering af trådløs alarm

 

Nu kan du bestille en trådløs alarm alle hverdage inden kl. 15.00 og få den leveret lige til dine hoveddør allerede dagen efter. Øg sikkerheden i din bolig og værn dit hjem mod ubudne gæster. Du sparer både tid, penge og personlige tab, hvis du præventivt sikrer dig mod brand og indbrud. På sikkerthjem.dk finder du et stort udvalg af trådløse alarmer af høj kvalitet til billige priser. Find ud af, hvad der passer til dine behov og tag et kig på vores webshop. En trådløs alarm fra SikkertHjem er et sikkert valg!