Med en trådløs GSM alarm fra SikkertHjem™ kan du reducere risikoen for ubudne gæster, tabte værdier og en tabt tryghedsfølelse markant. Undersøgelser viser, at risikoen for at blive udsat for indbrud er tre gange større, hvis din bolig ikke er udstyret med f.eks. en trådløs GSM alarm. Indbrudstyvene vælger nemlig oftest den nemme løsning - de går målrettet efter boliger, der ikke har installeret en trådløs GSM alarm.Har du ikke en trådløs GSM alarm i dag, er dit hjem lige nu sårbar over for indbrudstyve. Hvorfor løbe den risiko? Beskyt dit hjem mod indbrud - bestil en trådløs GSM alarm i dag og vær beskyttet mod indbrud allerede i morgen.

 

Op mod hver tredje dansker har haft indbrud eller oplevet forsøg på indbrud, og desværre er antallet af grov kriminalitet i forbindelse med indbrud stigende. Det vil sige hjemmerøverier, hvor enlige eller familier bliver udsat for fysisk overgreb. Derfor er det vigtigt, at du tager dine forholdsregler og gør det så svært som overhovedet muligt for indbrudstyvene. Du kan handle nu og derved mindske risikoen for, at en så frygtelig oplevelse overgår dig og din familie! Få en husalarm og hold ubudne gæster ude i kulden!

 

Trådløs gsm alarm - få en sikkerhedsopgradering NU

 

Du kan sikkert nikke genkendende til, at dit hus eller din lejlighed er den dyreste og vigtigste investering, du har foretaget. Det danner rammen om dit hjem, dine værdier og ikke mindst dig selv og din familie. Men spørgsmålet er, om du er sikret i form af en trådløs GSM alarm? Når det drejer sig om at installere et alarmsystem - såsom en trådløs GSM alarm - er danskerne i gennemsnit helt op til 5 år om at tage en beslutning. I løbet af den periode kan tyvene slippe ubesværet af sted med hele dit indbo adskillige gange! Få en afgørende sikkerhedsopgradering af dit hjem NU - invester i en trådløs gsm alarm fra SikkertHjem™.

 

Interesseret i en billig og effektiv trådløs gsm alarm?

 

En trådløs GSM alarm er en effektiv og billig beskyttelse af DIT hjem. Giv tyvene baghjul. Glem alt om snubletråde og en glubsk vagthund - alt du behøver er en trådløs GSM alarm, der tilmed er såre simpel at installere. Gå ind på vores webshop og bestil en trådløs GSM alarm i dag.


Du finder vores S5-Touch alarmsystem ved at trykke HER