Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan sikre dit hjem mod tyveri. Én af de mest effektive er en tyverialarm. Hos SikkertHjem tilbyder vi tyverialarmer uden abonnement. Det betyder, at når du køber en tyverialarm hos os, slipper du for månedlige ekstraudgifter - så den billige pris, du ser her på siden, er den, du får. 


Alle vores alarmer er gennemtestede og blandt de absolut bedste og mest effektive på markedet. Men bare rolig, her er effektivitet ikke lig med skyhøje priser - tværtimod! Hos SikkertHjem™ finder du alarmer af høj kvalitet til lave priser.


Tyverialarm uden abonnement sikrer din bolig

Nu kan du totalsikre dit hjem med en tyverialarm uden abonnement fra SikkertHjem™. Vi sørger for, at du kan sove trygt om natten, uanset om du er ude eller hjemme. 


Hos os finder du også tyverialarmer uden abonnement til sommerhuset eller kolonihavehuset. Indbrudsraten er langt højere i sommerhusområder, hvor der er færre mennesker, og tyvene derfor mere eller mindre uforstyrret kan køre væk med et helt indbo. Ved at installere en tyverialarm fra SikkertHjem™ i din sommerbolig kan du mindske risikoen for indbrud markant.


Alarmsirenen skræmmer i langt de fleste tilfælde tyven væk, men skulle tyven mod forventning vælge at ignorere sirenen, er du med vores tyverialarm beskyttet via Nabo-Fællesskabs-princippet. Det betyder, at du kan vælge en eller flere personer i nærområdet, som vil få besked i tilfælde af indbrud. Fordi denne person i forvejen opholder sig nær indbrudsstedet, vil vedkommende kunne reagere langt hurtigere end en vagt fra en alarmcentral.

 

Se og læs mere om vores produkter

 

Danmarks laveste priser på tyverialarm uden abonnement

Hos SikkertHjem™ finder du Danmarks laveste priser på tyverialarmer uden abonnement. Vi sørger for det hele - dag til dag levering og en tyverialarm uden abonnement, der er klar til brug fra det øjeblik, du pakker den ud af æsken. Alt, du skal gøre, er at bestemme dig for, hvilken alarm du gerne vil have.

Hos SikkertHjem™ har vi nemlig lavet tre forskellige alarmpakker, så du kan finde den, der passer bedst til dig og din bolig:  


 

De forskellige pakker indeholder alt det, der er nødvendigt for at sikre din bolig. Uanset hvilken pakke, du vælger, slipper du naturligvis for månedlige ekstraudgifter og omkostningstunge abonnementer. 


Du har også mulighed for at tilkøbe forskelligt tilbehør til din tyverialarm. Mulighederne er mange, det er blot at vælge, hvor meget din bolig skal sikres.

Du kan finde alt tilbehør til S6evo™ ved at klikke HER