Tyverialarm

 

Det er tid til at gøre tyvene arbejdsløse med en tyverialarm fra SikkertHjem – den nyeste teknologi kombineret med høj brugervenlighed og diskret design gør vores tyverialarm til et af markedets førende. Det lyder måske som en dyr løsning, men bestiller du din alarm på sikkerthjem.dk, vil du spare både tid og penge. Vi har kun tyverialarmer af høj kvalitet til lave priser. Så fortvivl ej - det er en billig investering at totalsikre dit hjem.

 

Vær et skridt foran tyvene - alene med dit SikkertHjem alarmskilt i vinduet kan du præventivt sikre dit hjem. Langt de fleste tyve vender om, når de ser skiltet og finder en lejlighed eller et hus uden et alarmskilt. Det skaber tryghed og sikkerhed for både dig og din familie. Med vores smarte GSM tyverialarmer kan du tilmed fjernstyre din tyverialarm. Det vil sige, at du kan slå den til og fra, som du ønsker - selvom du befinder dig flere kilometer væk. Alt det kræver er en enkelt SMS.


tyverialarm trådløs - slip for besværet

 

Fordelen ved tyverialarmer, der er trådløse, er blandt andet, at du slipper for alt besværet med ledninger, der er upraktiske, for korte og meget usmarte. Med en tyverialarm, der er trådløs, er du uafhængig af at installere detektorene i nærheden af en kontakt - placer dem præcis, hvor du vil og finder det mest praktisk. På siden her finder du installationsguiden, som du bare skal følge step by step. Det vil kun tage dig et øjeblik, så har du allerede øget sikkerheden i dit hjem mod indbrud og hjemmerøveri.

 

Interesseret i tyverialarm trådløs?

 

Er du interesseret i at totalsikre dit hjem med et af markedets bedste og billigste trådløse tyverialarmer? De er så enkle og simple at betjene som din mobiltelefon. Tag et kig på vores webshop og se det store udvalg inden for tyverialarm trådløs. Vi har Danmarks laveste priser på tyverialarmer, og du kan selvfølgelig bestille din tyverialarm trådløs døgnet rundt.

 

Tyverialarm - SikkertHjem