Tyverialarm


Det er tid til at gøre tyvene arbejdsløse med en tyverialarm fra SikkertHjem™ – den nyeste teknologi kombineret med høj brugervenlighed og diskret design, gør vores tyverialarm til et af markedets førende. Det lyder måske som en dyr løsning, men bestiller du din alarm hos SikkertHjem™ vil du spare både tid og penge. Vi har kun tyverialarmer af høj kvalitet til lave priser. Så fortvivl ej - det er en billig investering at totalsikre dit hjem.

 

Når sikkerhed ikke skal koste alverdens


Hos SikkertHjem™ finder du Danmarks billigste tyverialarm. Køber du tyverialarm hos os, er det kun prisen for systemet, du betaler for. Du slipper for dyrere abonnementer og skjulte gebyrer.

 

Vores S6evo™ er opdelt i forskellige pakker, hvor den eneste forskel er antal af tilbehør. Du har altså muligheden for at sammensætte din tyverialarm præcis efter dine behov.

 

Vores S5-Touch™ findes i en Villapakke, der er spækket med tilbehør.


Du kan finde alle vores alarmpakker ved at klikke HER

 

Alle vores tyverialarmer er komplette systemer, som er klar til brug ved modtagelse.

 

Fordele ved tyverialarm fra SikkertHjem™


Der findes mange fordele ved at vælge tyverialarmer fra SikkertHjem™. Udover at være Danmarks billigste tyverialarmer, er SikkertHjem™ stedet, hvor du kan sammensætte din tyverialarm efter dine behov.

 

Endnu en fordel er at vores tyverialarmer er baseret på Nabo-Fællesskabs princippet. Du har altså mulighed for at vælge brugere, som ligesom dig, vil modtage SMS eller notifikationer ved indbrud.

 

Til vores S6evo™ har du mulighed for at vælge et ubegrænset antal brugere og gæster. Her har du mulighed for at vælge hvilken adgang din brugere og gæster skal have til din tyverialarm. Du vælger også selv, hvilke slags SMS´er og notifikationer, de skal modtage.

 

Til vores S5-Touch™ har du mulighed for at vælge op til 4 modtagere. Disse 4 brugere vil modtage SMS og eventuelt opkald ved indbrud.

 

Det er altså her du er sikret en hurtig reaktionstid, da det er dit nabolag, som har mulighed for at reagerer ved indbrud.

 

Tag et kig på vores webshop og se det store udvalg inden for trådløs tyverialarm. Vi har Danmarks laveste priser på tyverialarmer, og du kan selvfølgelig bestille din tyverialarm trådløs døgnet rundt.