Videoovervågning

 

Videoovervågning har i mange år været en selvstændig sikringsmåde, som nu oftere er begyndt at blive integreret i alarmsystemer og med god grund! Videoovervågning letter nemlig politiets efterforskningsarbejde, da de nemmere kan identificere tyven, og det bidrager i sidste ende til, at flere indbrud bliver opklaret. Jo flere indbrud der opklares, jo mindre risiko er der for, at dit hjem står for skud. Med videoovervågning sikrer du altså dit hjem samtidig med, at du hjælper dig selv betydeligt i ethvert forsikringshenseende.

 

Højteknologisk videoovervågning

 

SikkertHjems videoovervågning består af en avanceret bevægelsesdetektor med indbygget videokamera og mikrofon. Når alarmsystemet er slået til, og kameradetektoren registrerer bevægelse i lokalet, aktiveres alarmen som normalt med sirene, og du plus fire selvvalgte kontaktpersoner modtager alarmerings-SMS’er. Desuden begynder kameradetektoren at optage video og lyd, som automatisk lagres. Når du kommer hjem, kan du via et USB-kabel tilslutte kameradetektoren til din computer og afspille den optagede video. Det er simpelt og ligetil, og der er ingen tekniske udfordringer eller problemer – alt du skal gøre er at sende videooptagelsen til politiet og dit forsikringsselskab.

 

Videoovervågning - skudsikker bevisførelse!

 

Videoovervågning er ikke alene brugbart i forhold til politiets opklaringsarbejde, det er også i langt de fleste tilfælde en nødvendig bevisførelse over for forsikringsselskaber. Generelt oplever de fleste i dag, at forsikringsproceduren bliver væsentlig kortere og mere gnidningsfri, hvis de har videoovervågning. Så det skaber altså sikkerhed i flere henseender - både i forhold til at sikre dit hjem mod indbrud og, hvis uheldet skulle være ude, at sikre dig, at du fra forsikringsselskabet får den erstatning, du har ret til.

 

På sikkerthjem.dk finder du prisbillig videoovervågning døgnet rundt - find den videoovervågning, der passer til dine behov. Her kan du handle i fred og ro, og når det passer dig. Som en ekstra service har vi dag til dag levering – bestil i dag og få dit nye alarmanlæg med integreret videoovervågning leveret allerede i morgen.

 

 

Videoovervågning - SikkertHjem