Villaalarm


En villaalarm er en sikker investering i dig og din familie sikkerhed. Hos SikkertHjemTM finder du vores nyeste alarm S6evoTM. S6evoTM er vores internetbaseret alarm, hvor alt foregår i realtid og alt synkroniseres på tværs af brugernes mobiltelefoner.  

 

S6evoTM kan styres via vores gratis app. Her kan du se status til hver en tid, samtidig med at du vil få notifikationer, hvis alarmen går i gang.

 

Vores villapakke er til sikring af større boliger, villaer og parcelhuse. Det er den meste solgte af vores alarmpakker, og den indeholder størst rabat i forhold til at købe delene separat.

 

Kombinere efter dine behov


Køber du villaalarm hos SikkertHjemTM, får du mulighed for at tilrettelægge dit alarmsystem efter dine behov, ved køb af vores ekstra udstyr.

 

Med tilbehør som SmartBulb, vibrationssensorer, Wi-Fi HD SmartCams og meget mere, har du mulighed for at sammensætte din helt personlige S6evoTM villaalarm.

 

Mulighederne er mange, og med vores S6evoTM er du sikret en villaalarm, der rummer en masse funktioner der er med til at skabe tryghed for dig og din familie.

 

Danmarks billigste villaalarm


Hos SikkertHjemTM mener vi, at alle skal have råd til en effektiv villaalarm. Derfor er priserne helt i bund, og kvaliteten helt i top. Den nyeste teknologi sammenholdt med høj brugervenlighed og diskret design, gør en vores villaalarm til en af markedets førende.

 

Vi har allerede sammensat en villapakke til dig, som du kan udvide efter behov. Bestiller du din villaalarm inden kl. 15.00 på hverdage fra mandag – torsdag, levere vi den til dig allerede dagen efter.

 

Køb vores villapakken allerede i dag via vores webshop.