Villaalarm

 

Undersøgelser viser, at villaer er tyvenes foretrukne "arbejdsplads" - bor du i en villa, er risikoen for at blive udsat for indbrud altså dobbelt så stor, som hvis du bor i en lejlighed. Derfor er en villaalarm en billig og sikker investering i din og din families sikkerhed. På sikkerthjem.dk finder du et stort udvalg af villaalarmer, der hver har forskellige funktionaliteter, der bidrager til, at dit hjem forbliver forbudt for tyve. En villaalarm fra SikkertHjem bygger på nabohjælp-konceptet. I tilfælde af indbrud modtager du og fire selvvalgte kontaktpersoner en alarmerings-sms, så en eller flere af jer hurtigt kan skride til handling og skræmme tyven væk. Med en villaalarm fra Sikkerthjem modtager du også status-sms'er om, hvor i boligen tyven befinder sig, så du f.eks. ved, om du skal gå til for- eller bagdøren.

 

Villaalarm med smart sms-funktion

 

Hos SikkertHjem har vi gjort det så nemt og enkelt for dig som overhovedet muligt. Vi har blandt andet sørget for, at du kan aktivere eller deaktivere din villaalarm via en enkelt SMS. Nu er det slut med at bekymre sig om fladskærmen og smykkerne derhjemme - glemte du at slå din villaalarm til, da du hastede ud af døren i morges, sender du bare en SMS, og din villaalarm er aktiveret i løbet af et splitsekund.

 

Danmarks bedste og billigste villaalarm

 

Hos SikkertHjem mener vi, at alle skal have råd til en effektiv villaalarm. Derfor er priserne helt i bund og kvaliteten helt i top. Den nyeste teknologi sammenholdt med høj brugervenlighed og diskret design, gør en villaalarm fra SikkertHjem til en af markedets førende.Sammensæt din villaalarm, så den passer til dine behov. Vi allerede sammensat en basis villaalarm-pakke til dig, som du kan udvide efter behov. Bestiller du din villaalarm en hverdag inden kl. 15.00, leverer vi den til dig allerede i morgen.

Villa alarm – gratis levering

Vi garanterer dig det bedste køb af villa alarm. Som noget ekstra tilbyder vi gratis levering af din villa alarm. Køb din villa alarm i vores webshop og få et sikkert hjem.

 

Villaalarm - SikkertHjem