En villaalarm er en sikker investering i dig og din familie sikkerhed. Hos SikkertHjem™ finder du vores nyeste alarm S6evo™.

S6evo™ er vores internetbaseret alarm, hvor alt foregår i realtid og alt synkroniseres på tværs af brugernes mobiltelefoner.  

 

S6evo™ kan styres via vores gratis app. Her kan du se status til hver en tid, samtidig med at du vil få notifikationer, hvis alarmen går i gang.

 

Vores villapakke er til sikring af større boliger, villaer og parcelhuse. Det er den meste solgte af vores alarmpakker, og den indeholder størst rabat i forhold til at købe delene separat.


Du kan finde vores alarmpakker ved at klikke HER

 

Kombinere efter dine behov


Køber du villaalarm hos SikkertHjem™, får du mulighed for at tilrettelægge dit alarmsystem efter dine behov, ved køb af vores ekstra udstyr.

 

Med tilbehør som SmartBulb, vibrationssensorer, Wi-Fi HD SmartCams og meget mere, har du mulighed for at sammensætte din helt personlige S6evo™ villaalarm.


Du kan finde alt S6evo™ tilbehør ved klikke HER

 

Mulighederne er mange, og med vores S6evo™ er du sikret en villaalarm, der rummer en masse funktioner der er med til at skabe tryghed for dig og din familie.

 

Danmarks billigste villaalarm


Hos SikkertHjem™ mener vi, at alle skal have råd til en effektiv villaalarm. Derfor er priserne helt i bund, og kvaliteten helt i top. Den nyeste teknologi sammenholdt med høj brugervenlighed og diskret design, gør en vores villaalarm til en af markedets førende.

 

Vi har allerede sammensat en villapakke til dig, som du kan udvide efter behov. Bestiller du din villaalarm inden kl. 15.00 på hverdage fra mandag – torsdag, levere vi den til dig allerede dagen efter.