Den bedste kundeservice


Hos SikkertHjem™ servicerer vi hele Danmark og Sverige. Vi lægger løbende mange ressoucer i at yde en både effektiv og venlig service til alle vores kunder.

 

Vi tilbyder flere muligheder for at servicerer dig. 

 

Online supportværktøj


Vi har udarbejdet et online support værktøj, som indeholder alt fra opsætningsguides, oftest stillet spørgsmål til brugervejledninger og manualer. 

Du finder vores online support værktøj ved at klikke HER


Dette online support værktøj indholder både videoer, billeder og mulighed for hjælp til selvhjælp. Derfor anbefaler vi, at du finder svar via dette hjælpeværktøj som det første. 


Der er både oprettet værktøj til S4, S5-Touch™ og S6evo™. 

 


Brugervejledning og manualer


Vi har også brugervejedlinger og manualer til alle vores produkter. Her finder du f.eks. en fuld brugermanual til S6evo™ og til S5-Touch. Samt vejledninger til alt tilbehør. 


Alle vores brugervejeldninger og manualer finder du ved at klikke HER

 


Supportcenter


Skulle du have brug for uddybende artikler om vores produkter, eller gerne vil finde andre oplysninger omkring dit system, har du også mulighed for dette via vores Supportcenter. 


Dette finder du ved at klikke HER

 


 

Tryghed til os alle - Der er til at betale


SikkertHjem™ er en danskejet virksomhed som blev grundlagt tilbage i 2008, i et forsøg på at gøre op med de uigennemskuelige priser og besværlige abonnementer, som alarmbranchen på dette tidspunkt var (og til dels stadig er) præget af.


Vores udgangspunkt i denne mission, var at tilbyde et driftssikkert alarmsystem, som du som kunde selv kunne opsætte og installere uden besvær og som hele familien let kunne betjene i dagligdagen. - Alt sammen til markedets laveste priser.


Dette er ikke en helt let mission, men vi mener at have fundet den rigtige balance, der sikre et fuldækkende alarmsystem, som ikke blot advarer ved indbrud, men også ved en lang række andre situationer, så som brand, oversvømmelse, gasudslip og akut nødkald.


- Dette naturligvis til markedest absolut laveste priser.


SikkerHjem™ leverer nu flere tusinde alarmsystemer hver eneste år, alene til det danske marked, hvorfor vi trods relativt få år i markedet, nu er at betegne som en ganske stor spiller indenfor branchen.

 

- En status som vi tager meget seriøst og som blandt andet udmunder sig i uovertruffen kundeservice, både før og efter du har handlet med os. 

 


 

En dokumenteret ordentlig virksomhed

 

SikkertHjem™ er godkendt af E-handelsfonden, en uvildig dansk organisation, der i din interesse, sikrer tryg og korrekt handel, både juridisk og etisk. 

 

Når vi får lov at vise e-mærket på vores website, så er det fordi at e-handelsfondens jurister og eksperter har gennemgået vores virksomhed og vurderet at SikkertHjem™ er en ordentlig virksomhed, der ikke alene overholder alle gældende lovkrav og forbrugerrettigheder, men også opfører sig etisk korrekt i forhold til dig som kunde.

 

Læs mere om e-mærket på E-handelsfondens hjemmeside.

 


 

Grøn profil - Et konstant arbejde


Hos SikkertHjem™ er vi bevidste om miljøet og forsøger i ganske vid udstrækning at skåne dette så meget som muligt.


Vi har implementeret en række tiltag, i et fortsat arbejde på at mindske vores ressourceforbrug, affaldsproduktion og generelle belastning på miljøet.


Nogle af de tiltag som vi gør brug af nu er blandt andre:


  • - Vi benytter ikke længere printede manualer, men har i stedet gjort alt vejlednings-materiale let tilgængeligt online
  • - Vi arbejder i et (næsten) papirløst miljø, hvor vores papirsforbrug er reduceret med mere end 98%
  • - Websitet som du besøger nu er blevet CO2 neutraliseret


Vi er naturligvis kun et lille stykke ad vejen og vil løbende implementerer yderligere tiltag i kampen mod den globale miljøudfordring.

 


 

Virksomhedens kontaktoplysninger 


SikkertHjem (Cawa Security ApS)
Industrivej 21. Opgang B. Lokale 47-49,

4000 Roskilde.
Danmark

(ikke besøgsadresse)


CVR-nummer: 33771894


Telefon: 36 96 95 00
E-mail: support@sikkerthjem.dk


Etableret i 2008.