Den bedste kundeservice


Hos SikkertHjem servicerer vi hele Danmark og lægger løbende mange ressoucer i at yde en både effektiv og venlig service til alle vores kunder.

 

Vi tilbyder flere muligheder for at servicerer dig. 

 

Du kan vælge selv-hjælp i form af vores udførlige brugervejledning og trin-for-trin guide i vores support-forum.

Eller du kan vælge at kontakte vores dedikerede support-afdeling på telefon 36 96 95 00 eller via e-mail support@sikkerthjem.dk.

 

Vores support-medarbejdere sidder klar til at besvarer dine spørgsmål,  guide dig igennem installationen og opsætningen af systemet, samt give dig gode råd og vejledning omkring brugen af alarmsystemet. 

 

Supportafdelingen er åben mandag til fredag, kl. 10:00-18:00.

 

 


 

Tryghed til os alle - Der er til at betale


SikkertHjem er en danskejet virksomhed som blev grundlagt tilbage i 2008, i et forsøg på at gøre op med de uigennemskuelige priser og besværlige abonnementer, som alarmbranchen på dette tidspunkt var (og til dels stadig er) præget af.


Vores udgangspunkt i denne mission, var at tilbyde et driftssikkert alarmsystem, som du som kunde selv kunne opsætte og installere uden besvær og som hele familien let kunne betjene i dagligdagen. - Alt sammen til markedets laveste priser.


Dette er ikke en helt let mission, men vi mener at have fundet den rigtige balance, der sikre et fuldækkende alarmsystem, som ikke blot advarer ved indbrud, men også ved en lang række andre situationer, så som brand, oversvømmelse, gasudslip og akut nødkald.


- Dette naturligvis til markedest absolut laveste priser.


SikkerHjem leverer nu flere tusinde alarmsystemer hver eneste år, alene til det danske marked, hvorfor vi trods relativt få år i markedet, nu er at betegne som en ganske stor spiller indenfor branchen.

 

- En status som vi tager meget seriøst og som blandt andet udmunder sig i uovertruffen kundeservice, både før og efter du har handlet med os. 

 


 

 


  

Grøn profil... Et konstant arbejde


Hos SikkertHjem er vi bevidste om miljøet og forsøger i ganske vid udstrækning at skåne dette så meget som muligt.


Vi har implementeret en række tiltag, i et fortsat arbejde på at mindske vores ressourceforbrug, affaldsproduktion og generelle belastning på miljøet.


Nogle af de tiltag som vi gør brug af nu er blandt andre:


  • - Vi benytter ikke længere printede manualer, men har i stedet gjort alt vejlednings-materiale let tilgængeligt online
  • - Vi arbejder i et (næsten) papirløst miljø, hvor vores papirsforbrug er reduceret med mere end 98%
  • - Websitet som du besøger nu er blevet CO2 neutraliseret


Vi er naturligvis kun et lille stykke ad vejen og vil løbende implementerer yderligere tiltag i kampen mod den globale miljøudfordring.

 


 

Virksomhedens kontaktoplysninger 


Administration (ikke besøgsadresse)

Cawa Security ApS (SikkertHjem™)
Industrivej 21
4000 Roskilde
Danmark


CVR-nummer: 33771894


Telefon: 36 96 95 00 (Tast 1)
E-mail: support@sikkerthjem.dk


Etableret i 2008.