Batterikamera

På lager
Kun %1 tilbage
SKU
BC-PARENT
Fri fragt
S6evo
S7pro
Stand-alone
Fra 99900 DKK

Følg med uanset om du er på kontoret,
på besøg hos svigerforældrene eller på den anden side af kloden.

100% Ledningsfri

Med det nye trådløse batterikamera slipper du helt for at skulle tænke på kabelføring af nogen art. Kameraet er batteridrevent og kan derfor placeres præcis hvor du ønsker det.

Sample
Sample

Virker både inde og ude

Kameraet er designet til brug i det, til tider, hårde skandinaviske klima. Det er bygget fra bunden efter IP65 standarden, hvilket sikrer at det tåler både regn og slud.

Laaaaang batterilevetid

Selvom opladning af batterikameraet er både nemt og hurtigt, så ved vi godt at du har meget andet du hellere vil bruge din tid på. Vi har derfor gjort alt for at sikre så lang en batterilevetid på kameraet som overhovedet muligt. Derfor skal du kun oplade dit kamera ca. 2 gange om året¹.

 

¹ Batterilevetid på op til 6 måneder er baseret på op til 5 daglige aktiveringer. Batterilevetid kan variere på baggrund af brugsmønster, installationsområde, mm. 

Sample
Sample

Nem og hurtig installation

Da kameraet er batteridrevet og derfor ikke behøver nogen form for kabling, er det utrolig nemt at installere.

Ønsker du kameraet på en væg, skru da blot det magnetiske kuglebeslag fast på væggen og placér kamerat på det. På en real eller bord er det endnu simplere, her sætter du blot kameraet direkte på kuglebeslaget og justerer retningen.

Få besked, når det rent faktisk er relevant

Kameraet bearbejder intelligent hvad det ser og giver dig besked, når det rent faktisk har relevans. On-device behandlingen reducerer drastisk falske notifikationer, igangsat af træer som bevæger sig i vinden, skygger, mv. Du får derfor kun besked, når der rent faktisk er noget at se.

Sample
Sample

Tilpasser sig dit hjem

Lad kameraet overvåge din indkørsel, baghave, dagligstue eller børneværelset. Kameraet fungerer lige så fint indendørs som det gør udendørs og det magnetiske kuglebeslag kan påsættes både på bagsiden og undersiden af kameraet, hvorfor du kan montere det præcis hvor du ønsker. 

Tal igennem kameraet

Har du netop fået en notifikation om et pakkebud i din indkørsel? Med et enkelt tryk kan du tale igennem kameraet direkte fra din telefon og fortælle ham, hvor pakken skal sættes.

Sample
Sample

Gem dine optagelser

Indsæt et microSD™ hukommelseskort (sælges separat) i kameraet for automatisk lagring af kameraets optagelser. Optagelserne som gemmes kan nemt tilgås direkte fra din telefon og kan derved deles med politi og forsikringsselskab, hvis relevant.

Critical Alerts på iOS®

Kameraet vil informere dig om eventuelle hændelser i realtid via notifikationer på din telefon, men har du en iPhone®, så vi du kunne modtage såkaldte kritiske alarmer, hvilket betyder at du vil blive alarmeret selvom din telefon er sat på lydløs.

Sample
Sample

Virker både alene
og med dit alarmsystem

Brug kameraet alene eller integrer det i dit S7pro™ alarmsystem, så det automatisk tændes når du forlader dit hjem og slår din alarm til og slukker igen, når du er hjemme.

Online Backup

Kameraet kan foretage automatisk online backup af de optagelser som det laver. På denne måde er optagelserne sikret i tilfælde af at kamerat bliver stjålet eller ødelagt og du vil fortsat kunne tilgå, dele og se optagelserne direkte fra din telefon.

Vores Video Cloud tjeneste tilmeldes nemt direkte i appen og koster et mindre månedligt beløb. Tjeneste kan prøves gratis i 14 dage og kan opsiges når som helst.

Sample

I Pakken

Du får følgende i pakken

1 x Batterikamera
1 x USB-C ladekabel
1 x Magnetisk kuglebeslag
1 x Monteringskit 
1 x Quick Guide

Tekniske Specifikationer

Strømforsyning

5200 mAh genopladeligt batteri
5V 2A USB Type-C

Batteri-levetid

Op til 6 måneder (<5 daglige aktiveringer)

Forbindelse

WiFi2.4 GHz 802.11b/g/n

Opløsning

1080P (1920x1080 pixels)

Video bithastighed

64Kbps - 8Mbps

Video billedehastighed

15fps@ 1080P

Brændevidde

2,8 mm

Maks blænde

f2,2

Synsfelt

135°

Linse

2,8 mm

Videokomprimering

H.265 

Lagring

microSD™ fra 32-128 GB
(ikke inkluderet)

Night-vision

Infrarød <10 m

Bevægelsesdetektion

Ja

Arbejdsmiljø

Temperatur: -10˚C ~ +55 ˚C
IP Code: IP65

Dimensioner

Ø: 70 mm
H: 109 mm

Krav til smartphone

iOS 9.0 eller over, Android 5.0 eller derover

Produkt ID

SKU: BC-W (Hvid) / BC-B (Sort)
EAN: 5711826200066 / 5711826200059
TUN / DB: 2310515 / 2310517
SEG: -