5 grunde til at du skal installere et alarmsystem | SikkertHjem™ Scandinavia

5 grunde til at du skal installere et alarmsystem

Hvorfor vælge en tyverialarm i hjemmet?

Når det kommer til ens hjem, vil man helst gerne selv inviterer sine gæster indenfor. En tyverialarm mindsker risikoen for indbrud, gør dig mere tryg og sørger for at der er nogle der passer på dit hjem når du er ude. Men er en tyverialarm investeringen værd? Er det overhovedet nødvendigt? Hvad kan et alarmsystem egentlig hjælpe med? Dette er nogle af de spørgsmål som måske farer rundt i hovedet på dig, hvis du har overvejet om en tyverialarm er noget for dig og din familie.

 

Fordele ved at have en tyverialarm installeret

Svarene på ovenstående spørgsmål varierer naturligvis alt efter hvem du er, hvor du bor og hvordan din dagligdag er strikket sammen. Der er dog en række fordele ved at have et alarmsystem med tyverialarm over overvågning installeret, som alle vil få glæde af, uanset hvem du er.

 

1. Undgå indbrud med en tyverialarm

I Danmark bliver der i gennemsnit begået 2 indbrud i timen, døgnet rundt, året rundt. Det løber op i over 17.500 indbrud om året, trods vores lands beskedne størrelse.  

Med en tyverialarm installeret nedsætter du risikoen for at blive en del af denne kedelige statistik, og der er altså ikke kun tale om tal her. Man skal blot have talt med en enkelt person, som har oplevet indbrud, for at vide, hvor ubehageligt det er og hvor store konsekvenser det har for ens tryghedsfølelse.

 

2. Sikring af dit hjem og din familie 

Et moderne alarmsystem kan langt mere end at beskytte dit hjem og familie mod indbrudstyve. Det kan også sikre jer mod en række andre ulykker i hjemmet. 

Til S6evo™ alarmsystemer, er det f.eks. muligt at tilføre både røgalarmer til brandsikring og oversvømmelsessensorer, der hjælper med at advare mod oversvømmelse i realtid, så du hurtigt kan reagere og undgå de store skader, som et lækket rør eller defekt vaskemaskine nemt kan påføre.

 

3. Automatiser dit hjem

S6evo™ alarmsystemet kan desuden automatisere både lys og elektriske apparater i dit hjem. 

Med SmartBulbs i dine eksisterende lamper, kan du nemt styre belysningen i hjemmet direkte fra din telefon. Tænd, sluk og juster selv farven på lyset eller opsæt nemt regler for hvornår systemet skal gøre det for dig. Sluk f.eks. lyset automatisk når du slår alarmen til og forlader boligen.

Med en SmartPlug kan du også styre dine elektriske apparater på samme måde. Lad f.eks. radioen tænde og slukke når du ude, så tyven tror at du er hjemme.

 

4. Hold øje med dit hjem døgnet rundt

Med et videoovervågningskamera tilknyttet dit alarmsystem, er der altid et øje med dit hjem. Både når I er på ferie, når I er på arbejde og når I sover om natten. Uanset hvor du befinder dig i verdenen, så kan du tilgå dit sikkerhedskamera direkte fra din mobiltelefon og sikre at alt er som det skal være.

Skulle uheldet være ude, så vil kameraet optagelser være en god hjælp i kommunikationen med både forsikringsselskab og politi.

 

5. Ro i maven med en tyverialarm

Dette er i virkeligheden den allervigtigste grund. En indboforsikring kan i de fleste tilfælde erstatte manglende genstande, men at føle sig tryg og sikker i sit eget hjem, er noget helt andet og langt vigtigere. en tyverialarm over videoovervågning kan give dig fuld tryghed i hjemmet, både når du er hjemme eller ude. 

 

Konklusion

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig et alarmsystem, og med tanke på at et alarmsystem, nu til dags, er en meget overkommelig investering og at det hverken er udgifter til installation eller månedlige abonnementsomkostninger, ja så er det faktisk ikke rigtig noget som taler imod. 

Se hvad et alarmsystem som passer til netop dig koster her.