Startpakken

På lager
SKU
S7KIT-STA
Startpakke som får dig godt i gang med det banebrydende S6evo™ alarmsystem.
Fri fragt
S7pro
159900 DKK

Denne startpakke vil få dig rigtig godt igang med alarmsikring
af alt det som du holder af. 

Mobilt Backup

S7pro alarmsystemet tilsluttes dit internet, enten via trådløst Wi-Fi eller kablet LAN. Ved også at isætte et SIM-kort i alarmen, åbner du både op for muligheden for at udsende sms-notifikationer til personer som ikke har appen installeret på deres telefon, f.eks. naboer, og du får samtidig backup i tilfælde hvor dit internet er nede. Her vil systemet automatisk fortsætte med at fungere på SIM-kortet.

Sample
Sample

Sensor Live-status

Med S7pro introducerer vi live-status på dine mest anvendte sensorer, så som åbningskontakter og bevægelsessensorer. Du bliver nu advaret, hvis du slår alarmen til og en dør eller vindue står åben, ligesom du i appen, til enhver tid, kan se hvilke døre og vinduer som er åbne og hvilket som er lukkede, samt sensorens batteristatus.

QR Connect

Med QR Connect har det aldrig været enklere at forbinde nye sensorer og tilbehør til dit system. Alt du skal gøre, er at scanne produktet med appen på din telefon. Opsætning af en ny enhed taget kun ganske få øjeblikke.

Sample
Sample

Lysstyring

Med S7pro kan du nemt styre dit lys i boligen og du kan endda få lyset til at tænde og slukke baseret på om alarmen er slået til eller fra. Med S7pro SmartPlug kan du nemt integrere dine eksisterende lamper, blot ved at sætte SmartPlug mellem stikkontakten og lampen. 

Kæledyrvenlig

Bevægelsessensorerne til S7pro er designet til at kunne ignorere kæledyr på op til ca. 25 kg. men vil naturligvis fortsat reagere på mennesker. Har du en hund af en større race, anbefaler vi at du sikre boligen med åbningskontakter og vibrationskontakter i stedet.

Sample
Sample

Videoovervågning

S7pro tilbyder dyb integration med vores batteri- og solcellekameraer. Tilgå nemt dine overvågningskameraer direkte fra appens forside og har du mere end et kamera, kan du endda samle op til fire på en og samme skærm for et totalt overblik.

Gennem appen kan du nemt betjene dine kameraer, tilpasse indstillinger og gennemse dine optagelser. 

Intet abonnement

Ligesom vores øvrige systemer, er S7pro et abonnementsfrit alarmsystem. Du opkræves ingen månedlige betalinger eller gebyrer.

Sample
Sample

Ubegrænset antal brugere

Du kan tilføje præcis så mange brugere af dit S7pro system som du ønsker. Hvis du har isat et SIM-kort kan du også vælge om en bruger skal modtage notifikationer som push-beskeder, SMS-beskeder eller begge dele.

App Styring

S7pro opsættes og betjenes nemt gennem vores gratis app til både iOS® og Android™. Du har derfor dit alarmsystem med dig i lommen og kan tjekke både alarm, videoovervågning og lysstyring uanset hvor du befinder dig.

Sample
Sample

Care Mode

S7pro introducerer vores omsorgsfunktion for ældre og svaglige. Med Care Mode kan du opsætte dine sensorer til at overvåge om der er aktivitet hos den ældre eller syge. Hvis sensorerne ikke har registeret aktivitet i en given periode, bliver du advaret, så du hurtigt og effektivt kan undersøge om noget er galt.

Dit eget sikkerhedsnetværk af naboer

Ligesom med vores øvrige alarmsystemer, giver S7pro dig mulighed for at bygge dit helt eget sikkerhedsnetværk af naboer. Opret så mange brugere som du vil og tildel dem et passende rettighedsniveau. Hvis du isætter et SIM-kort i alarmen, kan du endda tilføje naboer og bekendte, som ikke skal have adgang til systemet, men blot modtage besked, hvis alarmen går.

Sample

Automatiske opdateringer

S7pro opdateres automatisk med nye funktioner og sikkerhedsopdateringer. Opdateringerne sendes automatisk til dit system uden at du behøver rekvirere dem.

I Pakken

Du får følgende i pakken

1 x SmartBox
1 x Fjernbetjening
1 x Åbningskontakt
1 x Strømforsyning til SmartBox
1 x 1-meter Ethernet-kabel
1 x Quick Setup Guide
3 x Dobbeltsidet præventivt alarmmærkat
1 x Skruer og rawlplugs

Tekniske Specifikationer

Sprog

Dansk, Engelsk og Svensk

Brugere

Ubegrænset antal

Notifikationer

System-, status- og alarm-notifikationer

Strøm og Batteri

5V 2V strømforsyning
og 6 timers batteri-backup

Forbindelser

WiFi, LAN og 4G

Tilbehørsforbindelse

Trådløst RF 433.92 MHz
(150 m. ude / 40 m. inde)

Tilbehør

Ubegrænset antal

Sirene

Indbygget 85 dB (kan gøres lydløs)

Arbejdsmiljø

Temperatur: -20˚C ~ +60 ˚C
Fugtighed (op til): 95% relativ
(ikke kondenserende)

Applikationer

iOS® og Android™

Produkt ID

SKU: S7KIT-STA
EAN: 5711826200080
TUN / DB: 2315707
SEG: 6309811