Solcellekamera

På lager
SKU
SC-W
Fri fragt
S6evo
S7pro
Stand-alone
149900 DKK

Solcellekameraet drives direkte af solens stråler.
Der er hverken behov for kabler, opladning eller batteriskifte.

Tænder selv for lyset

Når bevægelse registreres foran kameraet når det er mørkt udenfor, så tænder det automatisk for sine kraftfulde indbyggede spotlights. Dette sikre skarpe og klare videooptagelser, selv om natten.

Sample
Sample

Lavet til udelivet

Solcellekameraet er bygget til at leve udenfor. Det er designet efter IP66 standarderne og kan derfor modstå både støv, skidt og kraftig regn og sne.

Ingen ledninger, Ingen opladning

Med solcellekameraet er både ledninger og opladninger fortid. Når du først har ophængt kameraet på et solrigt sted, så klarer det helt selv opladningen, helt uden du skal gøre mere.

Til første opladning eller hvis du har haft gemt kameraet væk i en periode, kan du naturligvis også manuelt oplade kameraet via USB-C.

Sample
Sample

Nem og hurtig installation

Da kameraet drives af solceller og derfor ikke behøver nogen form for kabling, er det utroligt nemt at installere. Skru ganske enkelt det medfølgende justerbare beslag op på den ønskede placering og skru kameraet fast på det. Husk at vælge en solrig placering for den bedste opladning af kameraet.

Få besked, når det rent faktisk er relevant

Kameraet bearbejder intelligent hvad det ser og giver dig besked, når det rent faktisk har relevans. On-device behandlingen reducerer drastisk falske notifikationer, igangsat af træer som bevæger sig i vinden, skygger, mv. Du får derfor kun besked, når der rent faktisk er noget at se.

Sample
Sample

Tilpasser sig dit hjem

Lad kameraet overvåge din indkørsel, forhave, baghave eller et hvilket som helst udendørs område. Så længe solens stråler kan nå dit kamera, så skal du ikke tænke på opladning. Det klare solen for dig.

Tal igennem kameraet

Har du netop fået en notifikation om et pakkebud i din indkørsel? Med et enkelt tryk kan du tale igennem kameraet direkte fra din telefon og fortælle ham, hvor pakken skal sættes.

Sample
Sample

Gem dine optagelser

Indsæt et microSD™ hukommelseskort (sælges separat) i kameraet for automatisk lagring af kameraets optagelser. Optagelserne som gemmes kan nemt tilgås direkte fra din telefon og kan derved deles med politi og forsikringsselskab, hvis relevant.

Critical Alerts på iOS®

Kameraet vil informere dig om eventuelle hændelser i realtid via notifikationer på din telefon, men har du en iPhone®, så vi du kunne modtage såkaldte kritiske alarmer, hvilket betyder at du vil blive alarmeret selvom din telefon er sat på lydløs.

Sample
Sample

Virker både alene
og med dit alarmsystem

Brug kameraet alene eller integrer det i dit S7pro™ alarmsystem, så det automatisk tændes når du forlader dit hjem og slår din alarm til og slukker igen, når du er hjemme.

Online Video Backup

Kameraet kan foretage automatisk online backup af de optagelser som det laver. På denne måde er optagelserne sikret i tilfælde af at kamerat bliver stjålet eller ødelagt og du vil fortsat kunne tilgå, dele og se optagelserne direkte fra din telefon.

Vores Video Cloud tjeneste tilmeldes nemt direkte i appen og koster et mindre månedligt beløb. Tjeneste kan prøves gratis i 14 dage og kan opsiges når som helst.

Sample

I Pakken

Du får følgende i pakken

1 x Solcellekamera
1 x Justerbart monteringsbeslag
1 x Brugervejledning
1 x Monteringskit
1 x Quick Guide

Tekniske Specifikationer

Strømforsyning

5200 mAh genopladeligt batteri
5V 2A USB Type-C

Solcelle

Indbygget solcellepanel 1.3W Max

Forbindelse

WiFi2.4 GHz 802.11b/g/n

Opløsning

1080P (1920x1080 pixels)

Video bithastighed

64Kbps - 8Mbps

Video billedehastighed

15fps@ 1080P

Brændevidde

2,8 mm

Maks blænde

f2,2

Synsfelt

135°

Linse

2,8 mm

Videokomprimering

H.265 

Lagring

microSD™ fra 32-128 GB
(ikke inkluderet)

Spotlight

Ja. Tændes automatisk ved bevægelse når det er mørkt.

Bevægelsesdetektion

Ja

Arbejdsmiljø

Temperatur: -10˚C ~ +55 ˚C
IP Code: IP65

Dimensioner

L: 141 mm
B: 107 mm

Krav til smartphone

iOS 9.0 eller over, Android 5.0 eller derover

Produkt ID

SKU: SC-W
EAN: 5711826200240
TUN / DB: 2325751
SEG: -