Android 9 Pie - SikkertHjem™ Scandinavia

 

Har din telefon Googles nyeste styresystem Android™ 9 Pie, så har du måske allerede nu opdaget at der er sket en her del under motorhjelmen, sammenlignet med den tidligere udgave Oreo.

 

Nogle af disse ændringer omhandler hvordan Pie håndtere netværkforbindelser, hvilket kan være praktisk i forhold til f.eks. at få din telefon til automatisk at tilslutte sig tilgængelige WiFi-netværk, men på den anden side, gør disse ændringer at du skal lidt flere skridt igennem, når du f.eks. skal tilslutte eksterne WiFi-enheder til din telefon.

 

En specifik ændring, som påvirker hvordan du forbinder din nye S6evo™ SmartBox med din Android™ 9 Pie telefon, er funktionen Aktivér Wi-Fi automatisk eller Turn on Wi-Fi automatically, hvis din telefon er på engelsk.

 

I Android 8 Oreo fandtes denne funktion, men den var som standard de-aktiveret og krævede at du manuelt aktiverede den, hvis du ville gøre brug af den. Dette er ændret i Pie, hvor funktionen nu som standard er aktiveret og funktionen er derfor aktiv med mindre du selv flår den fra.

 

Når du skal opsætte din nye S6evo™ SmartBox, så vil du skulle oprette forbindelse til SmartBoxens eget netværk. Men hvis du har funktionen Aktivér Wi-Fi automatisk slået til på din telefon, så vil du opleve at dette ikke virker.

 

Årsagen er at Android Pie kan se at der endnu ikke er forbindelse til internettet igennem SmartBoxen (hvilket er helt som det skal være, eftersom den endnu ikke er sat op) og vil derfor forsøge at tilslutte din telefon til et andet netværk, som rent faktisk har forbindelse til internettet. Dette giver super god mening, hvis du vil en tur på Facebook eller Netflix, men meget lidt mening, når du forsøger at etablere forbindelse til dit nye S6evo™ alarmsystem.

 

Heldigvis er det nemt løst. Følg trin-for-trin guiden nedenfor og få din nye S6evo™ SmartBox op at køre uden problemer.

 


Sådan forbinder du en ny S6evo™ SmartBox med din Android™ Pie telefon

 

1. Gå til Indstillinger på din telefon.

 

2. Tryk på Wi-Fi og internet.

 

3. Tryk på Wi-Fi.

 

4. Scroll til bunden af skærmen og tryk på Wi-Fi-præferencer.

5. Slå funktionen Aktivér Wi-Fi automatisk fra.

 

6. Tænd din S6evo™ SmartBox og afvent at den starter op. Dette tager ca. 40 sekunder. SmartBoxen er klar, når den udgivet 2 bip og hus-ikonet begynder at blinke hurtigt.
7. Åben S6evo™ appen.
8. Tryk på Tilføj ny S6evo™.
9. Vælg Hurtigopsætning.
10. Tryk på Næste.
11. Vælg S6evo™ SmartBoxen i WiFi-listen. Denne hedder SikkertHjem_S6evo_XXXX (x-erne er et unikt tal for netop din SmartBox).
12. Gå tilbage til S6evo™ appen.

 

13. Android vil nu vise dig en notifikation som siger “Wi-Fi-netværket har ikke internetadgang. Tryk for at se valgmuligheder”. Tryk på denne notifikation og vælg JA.

 

 

Forsæt nu opsætningen som beskrevet i S6evo™ appen.