Kamera overvågning

 

Gør livet surt for tyvene! Når du installerer kamera overvågning fra SikkertHjem, øger du sikkerheden i dit hjem markant! Skulle en tyv mod forventning trodse SikkertHjem alarmskiltet, alarmsirenen og nabohjælpen, så har du alt den dokumentation, du skal bruge i forhold til politi og forsikring lagret i dit kamera overvågningssystem. Alt, du skal gøre, er at anvende det medfølgende USB-kabel og overføre videoen til din computer - det er nemt og enkelt!

 

Alle vores alarmer er yderst brugervenlige, og installationsguiden, som du finder her på siden, er overskuelig og lige til at følge step by step. Når du modtager kamera overvågning og alarmsystemer i det hele taget fra SikkertHjem, er de klar til brug med det samme - du skal bare tage dem ud af boksen! Det sparer dig for dyre og tidskrævende opdateringer og teknikerbesøg!

 

STOP tyven med kamera overvågning

 

Kamera overvågning integreret i et alarmsystem er den bedste måde at totalsikre dit hjem på. Vær på forkant med tyven, så du og din familie kan være helt trygge, både når I er ude og hjemme. Med kamera overvågning fra SikkertHjem har du øjne og ører i din bolig, selvom du sidder mange kilometer væk. I tilfælde af indbrud vil du og fire selvvalgte personer fra dit netværk modtage en alarmerings-SMS, og skulle tyven mod forventning nå at stikke af med noget fra dit indbo, kan du vide dig sikker på, at din kamera overvågning har optaget det hele. Det vil lette politiets efterforskningsarbejde, og du kan bruge det som dokumentation over for dit forsikringsselskab.

 

Kamera overvågning – dag til dag levering!

 

Ikke nok med at du på sikkerthjem.dk finder kamera overvågning til markedets laveste priser - som en ekstra bonus har vi også dag til dag levering! Modtager vi din ordre en hverdag inden kl. 15.00, får du altså din kamera overvågning dagen efter - så bestil nu og få den leveret lige til døren allerede i morgen.