Når du installerer kamera overvågning fra SikkertHjem, øger du sikkerheden i dit hjem markant.

 

Skulle en tyv trænge ind på din grund, så har du alt den dokumentation, du skal bruge i forhold til politi og forsikring lagret i dit kamera overvågningssystem.

 

S6evoTM

 

Vores S6evoTM alarmsystem har kameraovervågning til både inden- og udendørs brug. Her er vores HD Wi-Fi SmartCams designet til at kobles trådløst på din internetforbindelse og din S6evoTM app. Via app´en kan du direkte følge med, hvad der sker både inde i og uden om din bolig.

 

Med vores S6evoTM indendørs HD Wi-Fi SmartCam er der integreret tal og lyt. Det vil sige du via din kameraovervågning kan se og høre en indbrudstyv.

 

Med vores S6evoTM udendørs HD Wi-Fi SmartCam har du mulighed for live stream i superklar HD opløsning. Hvis isætter et microSD hukommelseskort vil kameraet optage alt det, det ser.

S5-TouchTM

 

Til vores S5-Touch har du også mulighed for kameraovervågning. Her har du mulighed for at tilkøbe et indendørs overvågningskamera, som leverer billeder og optagelser i superklar HD-kvalitet.

 

Alle vores alarmer er yderst brugervenlige, og installationsguiden, som du finder her på siden, er overskuelig og lige til at følge step by step. Når du modtager kamera overvågning og alarmsystemer fra SikkertHjem, er de klar til brug med det samme - du skal bare tage dem ud af boksen. Det sparer dig for dyre og tidskrævende opdateringer og teknikerbesøg.

 

Stop tyven med kameraovervågning


Kameraovervågning integreret i et alarmsystem er den bedste måde at totalsikre dit hjem på. Vær på forkant med tyven, så du og din familie kan være helt trygge, både når I er ude og hjemme. Med kameraovervågning fra SikkertHjemTM har du øjne og ører i din bolig, selvom du sidder mange kilometer væk.

 

Ikke nok med at du hos SikkertHjemTM finder kameraovervågning til markedets laveste priser - som en ekstra bonus har vi også dag til dag-levering. Modtager vi din ordre mandag til torsdag inden kl. 15.00, får du altså din kameraovervågning dagen efter.