Når du installerer kamera overvågning fra SikkertHjem™, øger du sikkerheden i dit hjem markant.

 

Skulle en tyv trænge ind på din grund, så har du alt den dokumentation, du skal bruge i forhold til politi og forsikring lagret i dit kamera overvågningssystem.

 

S6evo™

 

Vores S6evo™ alarmsystem har kameraovervågning til både inden- og udendørs brug. Her er vores HD Wi-Fi SmartCams designet til at kobles trådløst på din internetforbindelse og din S6evo™ app. Via app´en kan du direkte følge med, hvad der sker både inde i og uden om din bolig.

 

Med vores S6evo™ indendørs HD Wi-Fi SmartCam er der integreret tal og lyt. Det vil sige du via din kameraovervågning kan se og høre en indbrudstyv.


Du kan finde S6evo™ Indendørs SmartCam ved at klikke HER

 

Med vores S6evo™ udendørs HD Wi-Fi SmartCam har du mulighed for live stream i superklar HD opløsning. Hvis isætter et microSD hukommelseskort vil kameraet optage alt det, det ser.


Du kan finde S6evo™ Udendørs SmartCam ved at klikke HER

 

S5-Touch™

 

Til vores S5-Touch™ har du også mulighed for kameraovervågning. Her har du mulighed for at tilkøbe et indendørs overvågningskamera, som leverer billeder og optagelser i superklar HD-kvalitet. Her skal du være opmræksom på, at et HD Kamera til S5-Touch™ kræver internetforbindelse. 

 

Du kan finde S5-Touch kamera ved at klikke HER

 

Alle vores alarmer er yderst brugervenlige, og installationsguiden, som du finder her på siden, er overskuelig og lige til at følge step by step. Når du modtager kamera overvågning og alarmsystemer fra SikkertHjem™, er de klar til brug med det samme - du skal bare tage dem ud af boksen. Det sparer dig for dyre og tidskrævende opdateringer og teknikerbesøg.

 

Stop tyven med kameraovervågning


Kameraovervågning integreret i et alarmsystem er den bedste måde at totalsikre dit hjem på. Vær på forkant med tyven, så du og din familie kan være helt trygge, både når I er ude og hjemme. Med kameraovervågning fra SikkertHjem™ har du øjne og ører i din bolig, selvom du sidder mange kilometer væk.

 

Ikke nok med at du hos SikkertHjem™ finder kameraovervågning til markedets laveste priser - som en ekstra bonus har vi også dag til dag-levering. Modtager vi din ordre mandag til torsdag inden kl. 15.00, får du altså din kameraovervågning dagen efter.