Få hjælp fra dit netværk

 

Nabo-fællesskab er en beviseligt god og effektiv måde at undgå indbrud på. Nabo-fælleskab handler om at være opmærksom på hinandens boliger og holde øje med, om der sker noget usædvanligt i nabolaget. Nu behøver du ikke længere give din nabo besked når du er bortrejst, med SikkertHjem™ Nabo-fællesskab får naboerne, vennerne og familien altid direkte besked skulle der komme ubudne gæster.

 


Nabo-fællesskabet gør det svært at være tyv

 

• Tyven bliver allerede gjort opmærksom på SikkertHjem™ Netværket inden forsøgt indbrud i form af SikkertHjem™ alarm skiltet og mærkater
• Nabo-fællesskabet sikre en hurtig reaktionstid og stresser dermed tyven
• Nabo-fællesskabet er altid indenfor rækkevidde, så du kan føle dig sikker, også når du er hjemme
• Alle i netværket får besked ved alarm og har mulighed for at hjælpe
• Kontakt altid politiet hvis noget mistænkeligt finder sted i boligen, det er en opgave for politiet og ikke dig

Iflg. Det Kriminalpræventive Råd gør nabo-fællesskabet en stor forskel. Læs mere her


Ved Alarm

 

Skulle uheldet være ude vil alarmen udsende push-besked eller SMS til alle i dit Nabo-fælleskab, som kan bestå af dig og alle de naboer, venner eller familiemedlemmer du ønsker. Dette sikre en hurtig reaktion som stresser tyven ved indbrud. Alle i netværket får besked indenfor få sekunder ved alarm og vil løbende blive informeret om hvor i boligen tyven befinder sig når en detektor bliver aktiveret.

 

Ingen dyre gebyrer eller udrykningsomkostninger


Med SikkertHjem™ nabo-fællesskabet undgår du den dyre vagtordning med lang reaktionstid og høje gebyrer for hver eneste udrykning. Den eneste omkostning du har til driften af systemet, er taksten på de SMS-beskeder som systemet udsender i forbindelse med alarm- og statusmeddelelser. Du kan med fordel benytte et SikkertHjem™ SMS-kort i dit alarmsystem. Dette åbner alle systemets SMS-funktioner til en ganske fast lav pris. Alternativt kan du benytte et taletidskort fra en hvilken som helst udbyder, her vil de beskeder systemet udsender, blive takseret til udbyderens normale SMS-takst. Der tillægges altså ingen ekstra gebyrer i forbindelse med brugen i alarmsystemet.

 Nabohjalp